make-up look van de maand

Stuur jouw look in en word make-up look van de maand! | De mooiste make-up looks van maart

Elke maand organiseer ik de make-up look van de maand. Het is simpel: iedereen mag en kan een foto van zijn of haar make-up kunstwerkje insturen. Het is elke keer lastig, maar uit alle prachtige mailtjes kies ik de winnaar, die een maand lang met linkje in de sidebar van m’n blog komt!

 

Make-up look van de maand | winnares Charmaine!

Ook deze maand is er weer een winnaar! Dit keer is Charmaine van Characademy er met de titel vandoor gegaan. En dat heeft ze verdiend, want dit vind ik nou echt een prachtige look! Charmaine is een erg bezig bijtje wat make-up betreft: naast haar blog is ze ook nog eens druk met een actief Instagram account en een Youtube kanaal. Naast dat ze getalenteerd is komt ze bij mij ook echt heel gedreven en vol motivatie over. Belangrijke en mooie eigenschappen, ook daar heb ik veel bewondering voor. Ga zo door!

 

make-up look van de maand

 

 

Yasmin | @solatice_

 

yasmin

 

Deze prachtige getalenteerde dame mocht ook niet ontbreken in dit artikel! Ik vond deze foto die ik van haar ontvangen heb al prachtig, maar ik werd al helemaal omver geblazen toen ik op haar Instagram ging kijken. Echt een aanrader, neem even een kijkje op de Instagram van Yasmin! Het is je klikje -en als je lief bent volgje- zeker waard.

 

 

Mandy | @mandypeiremakeup

 

makeup

 

Ten slotte wilde ik Mandy ook niet weg laten! Mandy is te vinden op Instagram en maakt veel verschillende soorten looks: van glam en draagbaar tot echte artistieke make-up. Als jij nou eens een kijkje neemt beloof ík dat je niet teleur wordt gesteld. Mooi, divers en origineel. Ik houd er van. En jij ook.

 

Dat zijn alle knappe dames die ik voor deze keer in de aanbieding heb. Lieve mede make-up liefhebbers, geef ze wat liefde! Gun je jezelf nou ook wel een plekje in een artikel als deze, of lijkt het jou wel wat om een maand lang als make-up look van de maand op m’n blogje te staan? Stuur dan je look in! Of het een close-up foto is of een portretfoto maakt niet uit. Ook als je onzeker bent over je make-up kunsten: doe gezellig mee! Ik word blij van iedereen die meedoet.

 

Doe jij ook mee aan make-up look van de maand?

Stuur je look in naar matteandshimmer.nl@gmail.com ! Vergeet niet om een linkje naar je Instagram/blog/Youtube kanaal’/watjeookhebt te vermelden 🙂