Make-up tegenvallers | Producten waar ik toch niet zo blij van werd

 

 

Het lijkt vaak rozengeur en maneschijn in de make-up wereld, maar er is ook een andere kant. Sommige producten vind ik gewoon uiteindelijk niet zo fijn. Iedereen heeft natuurlijk een andere ervaring, maar wie weet heb je wat aan mijn mening.

 

img_1717-2

 

Jouer Cosmetics Lip Toppers

Hier was ik eerst eigenlijk heel enthousiast over. De swatches waren zo mooi. Toen ik de lip topper over een matte lipstick heen aanbracht vond ik ‘m ook al zo mooi. De foto’s waren zo mooi. 1 groot feest. Totdat ik de matte lipstick – Jouer lip topper combinatie eens naar school droeg. Ik wist al dat de lip topper het matte effect van een lipstick af haalt, maar ik ontdekte toen dat de lipstick aan de randen daardoor enorm door gaat lopen (‘bloeden’) terwijl op de binnenkant van m’n lippen het opeens met een treinvaart vervaagt. Vond ik er niet zo charmant uitzien. Dus helaas. Mooi voor Instagram, niet erg praktisch.

 

MAC Pro Longwear foundation

Dit was tevens mijn allereerste high-end foundation ooit. Kan je je voorstellen hoe blij ik was? Kan je je voorstellen hoe teleurgesteld ik was dat deze foundation mij binnen een uur omtovert tot een oempaloempa? Echt een zeer verdrietige make-up ervaring. Niet eens om het geld, maar gewoon puur om de verwachtingen die als een kaartenhuis in zijn gestort. Deze foundation is niet erg geschikt voor m’n huidtype. Hij had al een redelijk oranje ondertoon, maar nadat ‘ie was aangebracht werd ‘ie opeens een stuk donkerder en nog meer oranje. :'(

 

Jeffree Star Cosmetics Watermelon Soda review

 

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipsticks | Zomercollectie

Ik moet hier wel bij zeggen dat het echt specifiek om de zomercollectie gaat! De reguliere collectie en de holiday collection waren weer ouderwets van heerlijke kwaliteit. Maar die zomercollectie. Helaas, echt een misser. Ze brengen streperig aan … dekken niet mooi… Potje janken … Nee, niet mijn ding. Ik bewaar ze wel en kijk of ik ze kan gebruiken als neon eyeliner, ofzo.

 

En eerlijk gezegd … zijn dat de enige echte missers die ik kan bedenken. Ik doe vaak ook wel enige research voordat ik iets koop. Je bewust zijn van wat er wel en niet bij je huid past helpt daar heel veel bij. Oogschaduw valt ook meestal wel te fixen met een primer, lipsticks met een lipliner… Het valt wat mij betreft dus allemaal wel mee in de make-up wereld. Als je wat reviews zoekt voordat je iets koopt kom je al een heel eind.

 

Welk make-up product is voor jou een echte misser?