make-up budget favorieten

Make-up | Mijn nieuwe budget toppers

Make-up budget favorieten | AliExpress, Catrice & Primark

 

make-up budget favorieten

 

Er is meer dan alleen maar high-end make-up in de wereld. Er zijn ook prachtige budget producten die het geweldig doen. Toevallig heb ik in niet al te lange tijd een aantal mooie, fijne en leuke budget productjes aangeschaft. Dit zijn mijn favorietjes geworden.

 

Catrice Pure Radiance Glowrizer

 

Catrice Pure Radiance Glowrizer

 

Het is volgens mij een soort primer, die er best wel spectaculair uitziet, met die pareltjes erin. Het lijkt op een soort dupe van de Guerlain Meteorites primer. Helaas is deze limited edition, dus ik ga alles meenemen wat ik tegenkom. Wat me positief verbaasde: het ruikt super lekker! Meestal ruiken make-up producten niet zo geweldig. Naast de goede geur hydrateert ‘ie je huid en krijg je er een subtiele glow van. Zit wel fijn onder je make-up. Je kan het ook gewoon als huidverzorging in je routine opnemen.

 

AliExpress nep wimpers

 

AliExpress nep wimpers

 

Voor een euro’tje kun je dus zulke mooie wimpers halen. Bedankt, AliExpress! Enige nadeeltje is dat ze niet zo vaak meegaan als echte high-end kwaliteit nep wimpers. Maar dat maakt niet uit, je kan ze nog steeds een paar keer hergebruiken. Ja, en ze zijn niet diervriendelijk. Blijf ik erbij vermelden. Want ik heb al best wel vaak over AliExpress nep wimpers geschreven.

 

AliExpress Sigma dupe kwasten & Primark wimperkruller

 

IMG_3068

 

Over de wimperkrultang valt niet mega veel te vertellen. Hij is goedkoop, werkt goed en vind het model -vooral met de roségouden/koperen afwerking- best wel mooi. Cooliejoelie. De Sigma dupe kwasten op AliExpress heb ik wat meer over te kletsen. Qua uiterlijk zijn het perfecte dupes van de Sigma kwasten, dat ten eerste. Meestal is het zo dat premium merkkwasten zacht en heel stevig zijn, en cheapass kwasten dan heel zacht maar slapjes. Deze kwasten zitten daar tussenin. Ze zijn niet zó stevig als het originele merk, maar ze zijn wél stevig en zacht genoeg om heel fijn te werken. Dus. Party! Je zoekt Sigma kwasten op AliExpress trouwens met de zoekterm ‘SGM’.

 

AliExpress make-up tasje

 

IMG_3079

Ten slotte dit tasje. Gewoon heel erg schattig, en voor die ene euro kan je er niet mis mee zitten, toch? Ik vind ’t een leuk ding. Hij is trouwens ook nog in veel andere kleuren beschikbaar. Wel allemaal donkere kleuren, maar er is variatie. Cute!

 

Wat is jouw nieuwste make-up budget favoriet?