Make-up crème de la crème | Mijn favoriete producten

Een verzameling van producten die je niet teleur zullen stellen en mij dagelijks erg blij maken.

Qua make-up begin ik steeds meer in een routine dicht te groeien. Daar horen dus een aantal favorietjes bij. Maak kennis met de producten die mijn leven elke keer weer een stukje beter maken.

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

NARS Radiant Creamy Concealer

Hallo prijskaartje! €30 ben je eraan kwijt. Toch is ‘ie een half jaar mee gegaan, wat ik erg lang vind voor een concealer wand. Die van NYX vind ik ook super fijn, maar blendt iets minder soepel, gaat minder lang mee en voor de perfecte kleur moet ik 2 concealers mengen. Ik ben toch een beetje verwend en verslaafd geraakt aan deze concealer.

 

Anastasia Beverly Hills Dipbrow

De hype is misschien niet meer wat ‘ie geweest is, maar dit product redt nog steeds dagelijks levens. Zonder m’n wenkies zie je meteen dat ik van Mars kom, ik bedek dat graag een beetje. Brengt geweldig aan (in combinatie met het Anastasia kwastje), blijft super goed zitten. Mooie dekking. Fijne formule. Yessss.

 

wunderbrow review

 

Wunderbrow

Oké, dus dagelijks gebruik ik meestal Dipbrow. Maar er zijn uitzonderingen. Soms wil ik mét wenkbrauwen uit bed stappen. Soms wil ik de zee in duiken en niet aan m’n wenkbrauwen denken. Maar ze wel hebben. Voor die dagen is er Wunderbrow. Ik kan ermee douchen, zwemmen, slapen, whatever. Het vervaagt niet. Als ik onmenselijk vroeg op school moet zijn doe ik gewoon m’n wenkbrauwen de avond van te voren met Wunderbrow.

Annytude lashes

Ook op bovenstaande foto te zien. Ik draag niet dagelijks nep wimpers, alleen wanneer ik full glam ga. Maar de wimpers van Annytude zijn nog steeds de fijnste die ik ooit heb gehad. Ze zien er prachtig uit, de kwaliteit is geweldig en door de vorm brengen ze makkelijk aan. Eeuwige liefde.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Morphe 35O(M) oogschaduw palette

Of je nou van opvallende looks houd of meer van basic houdt: het Morphe 35O palette is wat je nodig hebt. Betaalbaar, veel kleuren, geweldig pigment, mooie houdbaarheid, alles. Ik twijfelde of ik dit palette of het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills zou kiezen, maar het is toch deze geworden. Veel meer kleuren voor minder geld. Één groot feest.

 

ombre lips

 

Jeffree Star Cosmetics | Androgyny & Gemini

Klootjemootje wat is dit een oude foto. Maar laat wel m’n 2 favoriete liquid lipsticks zien: Androgyny en Gemini van Jeffree Star Cosmetics. Op deze foto had ik een soort ombre lip met de 2 kleuren gemaakt. Met deze 2 liquid lipsticks kom ik het hele jaar door. Gemini is bij mij een mooie nude, en Androgyny een soort donkere winter-nude kleur. Blijven lang zitten, geven niet af, genezen griep en brengen wereldvrede.

Eerlijk is eerlijk: hoe meer high-end producten ik koop, des te meer ik een luxepaardje word. Maar een goede ouwe budget knaller kan ik ook nog heel erg waarderen!

 

Zouden jullie ook nog een artikel over mijn budget favorieten willen zien?