colourpop ultra matte lip swatches nude

Colourpop Nude Matte lipsticks swatches | Zo kom je erachter welke bij jou past

Colourpop Ultra Matte Lip | Nude swatches

Colourpop heeft prachtige matte lipsticks in enorm veel (nude) kleuren. Alleen pakken de kleuren vaak heel anders uit dan verwacht. Daarom zit ik even de nude matte lipsticks van Colourpop die ik heb even op een rijtje. Dan kun je een beetje zien hoe het uitpakt. Doe je minder snel een miskoop. Wel zo fijn.

 

colourpop ultra matte lip swatches nude

 

Op de site lijken ze allemaal niet heel verschillend, terwijl ze in het echt toch heel verschillend uitpakken. Zoals je al op m’n arm kan zien. Hoewel ze allemaal op hun eigen manier prachtig zijn is het toch wel zo handig om te weten hoe ze uitpakken.

 

Colourpop nude lipstick swatches

Zo, daar zijn ze allemaal. Je kan op deze foto in ieder geval heel goed de ondertonen zien. Ik licht de kleuren nog even toe.

Echo Park valt bij mij heel licht uit. Voor mijn huid net iets te licht om alleen te dragen zonder dat het er gek uitziet. Perfecte nude voor een lichtere huidskleur.
Dopey, zelfde verhaal als Echo Park maar dan neigt ‘ie iets meer naar roze. Beeper valt op mijn lippen als een mid-donkere kleur. Deze kleur gaat op lichtere huidjes dus dat donkerder uitpakken. Clueless is het lichtst. Viper is net als Beeper een mid-donkere kleur, maar dan met een meer roze/paarse ondertoon. Wild Nothing pakt ook bij mij vrij donker uit. Wél een prachtige kleur. Kapow is een heel koele bruine kleur, bijna alsof er een beetje grijs doorheen zit. Midden tot donker van kleur. Frick ’n Frack heb ik nog niet op gehad, sorry. Tulle is bij mij simpelweg een donkere nude, net als Stingraye. Maar Stingraye zit dan perfect tussen paars/roze/bruin in en is tevens een dupe van Androgyny van Jeffree Star cosmetics.

 

colourpop nude matte lips vs mac matte

 

Om nog even te vergelijken heb ik er 2 MAC lipsticks naast gesmeerd. Dit zijn vrij bekende lipsticks, dus de kans is wat groter dat je weet hoe die kleuren uitpakken. Dat kan je dan weer vergelijken met de rest van de swatches. Dan heb je een beter idee van hoe donker/licht alles uitpakt. Ik moet wel zeggen dat op m’n arm bijna alles donker uitpakt, op de een of andere manier.

Nog een laatste tip: in de meeste gevallen vallen Colourpop Ultra Mattes donkerder uit dan de swatches op de site. Google altijd even swatches, of pak er even een blog artikeltje als deze bij.

 

Heb jij een (favoriete) Colourpop Ultra Matte Lip?