Valentijnsdag make-up

Valentijnsdag make-up look!

Valentijnsdag make-up look

Eigenlijk interesseert Valentijnsdag me niet enorm; als ik het niet overal tegen kwam was ik het zo vergeten. Maar ik vond het toch wel een leuke gelegenheid om mezelf eens pretty in pink te plamuren. Hier is mijn Valentijnsdag make-up look.

 

Valentijnsdag make-up

 

Voor deze look heb ik, voor het eerst OOIT, een make-up look zonder eyeliner gemaakt. Hoe dan? Eyeliner is m’n leven. Ik had het idee dat het wat schattiger en zachter zou staan zonder eyeliner. Zonder eyeliner moet je nep wimpers nóg precies opplakken, dus dat was ook een struggle. Maar het is gelukt.

Ik heb zelfs een beetje blush op gedaan, maar die komt niet heel sterk naar voren. Als je die op de foto heel goed zou zien is het voor mijn gevoel al te veel. Highlighter daarentegen heb ik nooit genoeg van. Voor deze Valentijnsdag make-up look draag ik Prosecco Pop en Champagne Pop van Becca. Echt prachtige highlighters, ik draag ze eigenlijk altijd gecombineerd.

Op m’n lippen draag ik een mix van 2 Lippie Stix van Colourpop: Lumière en Cookie. Lumière was toch wel echt heel roze, dus heb ik Cookie eroverheen gedaan, die wat bruiniger is.

 

Valentijnsdag make-up look

 

De ooglook van dichtbij! Voor m’n wenkbrauwen heb ik zoals gewoonlijk Dipbrow van Anastasia Beverly Hills gebruikt. Blijft een favorietje. Voor de oogschaduw heb ik de neon roze kleur uit het Beauty Killer palette van Jeffree Star Cosmetics gebruikt. Daarbij heb ik nog een snoeproze kleur uit het Eyescream palette van Dose of Colors gebruikt. In m’n ooghoekjes heb ik de roze reflecterende highlighter uit de Moonchild Glowkit gebruikt. Allemaal zo pretty!

De wimpers opplakken was een beetje een struggle, maar ze zitten er toch vrij netjes op, al zeg ik het zelf. Deze wimpers zijn van Annytude, in de stijl Wary. Ik heb meerdere setjes en echt álle wimpers van Annytude zijn de prijs echt ontzettend waard. Ze zijn mooi en gaan lang mee. Heerlijk.

Voor mijn doen toch wel weer eens wat anders, zonder eyeliner! Maakt de totale look toch wel wat zachter, al heb ik barbie-gillend-snoep-kotsend roze gebruikt. Ik houd van felle kleurtjes, dat krijg ik er niet uit.

Wat ga jij doen voor Valentijnsdag?