jeffree star cosmetics androgyny palette

Yay of nee? | Jeffree Star Cosmetics Androgyny palette

Jeffree Star Cosmetics Androgyny palette

 

Jeffree Star gaat z’n tweede oogschaduw palette lanceren: het Androgyny palette. Voor de kleurrijke, unieke Jeffree Star is dit een semi-neutraal palette. Vind jij het wat? Zou jij deze kleuren met plezier dragen of laat je dit palette lekker in z’n warehouse liggen?

 

jeffree star cosmetics androgyny palette

 

Sommigen vinden het geweldig, en anderen zullen je voor gek verklaren als je dit nou neutrale kleuren vindt. Persoonlijk heb ik heel lang naar dit palette uitgekeken. Elke keer weer op Snapchat kijken wanneer hij de kleurtjes nou zou gaan laten zien. Hier is het!

Ik ben het er mee eens dat blauw eigenlijk niet zo’n neutrale kleur is. Verder vind ik het palette eigenlijk wel heel mooi in balans. Veel kleuren met een neutrale basis, maar toch op een manier die niet saai is. Ik noem het semi-neutraal+ en ik vind het geweldig. Dit is nou een palette dat ik er wél dagelijks bij zou pakken. Niet te saai, niet te gek, lekker kleurtjes erbij. Ik ben niet vies van opvallend, dus ik deel het gevoel dat Jeffree Star bij dit palette heeft.

 

jeffree star cosmetics androgyny palette

 

En zo ziet ‘ie er van de buitenkant uit. Uiteraard fel roze, zoals we kennen van het merk Jeffree Star Cosmetics. Logo’tje en naam erop. Mooi afgewerkt met faux-leer met een soort van slangenprintje erin. Het vorige palette van Jeffree Star Cosmetics, Beauty Killer, is ook roze, maar dan wat lichter en een neutrale glanzende afwerking. Ik vind het een mooie variatie. Iedereen z’n eigen smaak.

 

Jeffree Star Cosmetics Androgyny palette

 

En dan de swatches! Jeffree Star zegt geluisterd te hebben naar kritiek en hard aan de formule van deze oogschaduws te hebben gewerkt. Deze swatches zijn van z’n eigen kanaal, dus ik ga er niet vanuit dat het volledig objectief is. De kleuren zien er wel prachtig uit! Het blauw en groen zijn niet extreem fel. Leuke toevoeging om je look een kleurtje te geven.

Al met al ben ik super enthousiast over dit palette! Maar dat is natuurlijk mijn zeer subjectieve mening. Wie weet vind jij wel iets heel anders. Daarom ben ik benieuwd: wat vind jij van dit palette? Vind je de kleuren draagbaar of gaat het je een beetje te ver? Of zit je mening anders in elkaar?

Het Androgyny palette wordt 4 maart op de site van Jeffree Star Cosmetics gereleased. Het is nog niet bekend wanneer het palette op Beautybay komt.

 

Wat vind jij van het Androgyny palette van Jeffree Star Cosmetics?