Make-up look van de maand februari | Wil jij make-up look van de maand worden?

Wil je make-up look van de maand worden en daarmee een maand lang -mét een linkje- op Matte & Shimmer komen te staan? Stuur dan je look in! Vandaag introduceer ik make-up look van de maand februari. Daarnaast laat ik nog een paar geweldige andere ingestuurde looks zien. Kiezen is moeilijk.

 

Make-up look van de maand februari | Michelle Makeup

 

yass

 

Ik introduceer: Miss Februari! Michelle heeft zichzelf al deze make-up kunsten aangeleerd en stelt dit allemaal tentoon op haar Instagram account. Knap kind, en getalenteerd, vind ik! Ik had eigenlijk verwacht dat ze veel meer volgers op Instagram zou hebben. Wat mij betreft verdient ze dus wel wat meer liefde!

 

Marjoleine

 

ya

 

Nog zo’n knap talentje: Marjoleine! Daarnaast is ze ook nog eens enthousiast beautyblogster op een hele gezellige en eerlijke blog: Marjoleinee. Een schat van een kind met een grote liefde voor beauty en make-up. Deel de liefde!

 

 

Charmaine van Characademy

 

yas

 

En dan het laatste talent voor vandaag: Charmaine! Enthousiast blogster op Characademy, maar ook zeer enthousiast en aanwezig op Instagram en Youtube! Deze dame stopt écht een heleboel tijd in haar passie voor make-up op al deze kanalen. En dat mag zeker gewaardeerd worden.

 

Wil jij ook make-up look van de maand worden?

Je hoeft niet insta-famous te zijn om gekozen te worden! Ik deel graag enthousiasme en passie voor make-up en dat is waarom ik dit maandelijkse ’titeltje’ uitreik. Dus laat je niet tegenhouden, doe gewoon gezellig mee! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, toch?

Stuur een make-up look die jij gemaakt hebt (mag zowel portret als close-up foto zijn) naar matteandshimmer.nl@gmail.com 😀 Als je wordt bekroond tot make-up look van de maand komt jouw foto + een link naar je blog/insta/Youtube/watjeookmaarwil voor een maand in de sidebar te staan, zoals je kunt zien. Hopelijk zie ik je look snel in m’n mailbox en wie weet zie je jezelf een maand lang hier terug!

Ga jij een make-up look insturen?