Jeffree Star Cosmetics Designer Blood review

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick | Designer Blood | Review

Jeffree Star Cosmetics Designer Blood review

Dilemma: over de gewone liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics ben ik heel tevreden. De zomercollectie viel dan weer een beetje tegen. Toch heb ik wilde ik het proberen: deze liquid lipstick uit de Kerstcollectie. Hier is Designer Blood.

 

Jeffree Star Cosmetics Designer Blood review

 

De Holiday Collection van Jeffree Star Cosmetics heeft afgelopen jaar een mooi rood tintje aan de verpakking gegeven. Designer Blood is een donker-baksteen-warm-rood-achtige kleur. Beter dan dit kan ik het niet omschrijven, maar je kan het ook gewoon zien. Deze collectie -en bijna alle andere producten van het merk- zijn tegenwoordig ook bij BeautyBay te koop. Scheelt verzend- en importkosten! De Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipsticks kosten er zo’n €18 per stuk.

Het schijnt dat er in deze kleur ook een soort micro glitters zitten, die worden ‘geactiveerd’ wanneer je over je lippen wrijft wanneer de lipstick opgedroogd is. Interessant, interessant.

 

Jeffree Star Cosmetics Designer Blood swatch

 

Dit is dus de kleur, hier kan je ‘m echt goed en duidelijk zien. Een donkere maar erg mooie kleur. Vind ik dan. Van de micro-glitters is nog niet veel te zien. Met deze kleur is wel een ander puntje dat ik nog niet eerder mee heb gemaakt met liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics. Hij laat een beetje een stain achter. Op de onderstaande foto kun je zien wat ik bedoel. Als je Designer Blood eraf haalt blijft er een soort onderkleurtje hangen.

 

Jeffree Star Cosmetics Designer Blood stain

 

Dit is dus geen gekke reactie van m’n huid ofzo, het is gewoon een ‘onderkleur’ die wat hardnekkiger te verwijderen is. Als je er echt hard werk van maakt lukt het wel, maar ik dacht, het is het wel waard om even te vermelden.

Desalniettemin ben ik verliefd op deze kleur. En verliefd geworden op de make-up look die ik ermee gemaakt heb. Op de een of andere manier moet ik bij de kleur van Designer Blood aan het woord ‘elegant’ denken. Op een donkere manier.

 

Jeffree Star Cosmetics Designer Blood review

 

De ooglook heb ik trouwens met het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills gemaakt. Is het geen prachtkleur? Eenmaal aangebracht en opgedroogd pakt ‘ie zo mooi uit! Ik heb trouwens nog geprobeerd om over m’n lippen te wrijven en de micro-glitters te activeren. Maar meh, als je zo actief over je lipstick gaat wrijven krijgt je toch een beetje kleur op je vingers, ook al geeft ‘ie verder niet af. Als ik mezelf van maximaal 5 cm afstand van de spiegel bekeek zag ik wel hier en daar een baby glittertje.

Jeffree Star Cosmetics heeft wat mij betreft met de Kerstcollectie en Designer Blood een mooie comeback gemaakt, al helemaal ten opzichte van de zomercollectie. Kwaliteit en houdbaarheid weer zo mooi als de vaste collectie. Yes, ik vind ‘m geslaagd!

Zou je deze lipstick dragen of vind je ‘m toch iets te donker?