Anastasia Beverly Hills Moonchild | Review & look

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit review

Hij is niet super nieuw meer, maar ik heb ‘m eindelijk bemachtigd: het Anastasia Beverly Hills Moonchild palette. Een apart highlighter palette, met spectaculaire kleuren. Ik ga het jullie laten zien.

 

IMG_2756

 

De verpakking alleen al is een aparte. Hij lijkt blauw maar het een shiny effect, wat je op de foto goed kan zien. Dat zijn al pluspunten bij mij. Hoewel Douglas producten van Anastasia verkoopt, heb ik deze Glow Kit nog niet bij Douglas gezien. Hij is wel te koop via de Anastasia Beverly Hills website, waar Moonchild volgens mij $42 kost. Daar komen nog wel verzendkosten bij, en dat maakt dit palette toch een stukje duurder.

Ik ga meteen iets gaafs laten zien. De kleuren hebben bijna allemaal een soort duochrome/colorshifting effect. Op de eerste foto zie je hoe de kleuren in het palette eruit zien als je gewoon met normaal licht vanaf bovenaf kijkt. Op de tweede foto komt het licht vanuit een andere hoek en ligt het palette wat meer schuin. Op de tweede foto kun je goed zien welke ‘onderliggende’ kleur de highlighters hebben. En da’s best wel cool.

 

Anastasia Beverly Hills Moonchild highlighting palette review

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit review

 

De kleuren die wit of lichtblauw lijken hebben opeens een roze, groene of blauwe onderliggende kleur. Alleen de zilveren highlighter heeft niet echt een andere kleur die eronder ligt. Vooral de roze vind ik best wel tof.

Natuurlijk maak ik geen enkele review zonder swatches, dus hier komen ze.

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit review

 

De swatches zijn op volgorde van hoe de kleuren in het palette zitten. De eerste 3 zijn van de bovenste rij, de laatste 3 zijn van de onderste rij. Op de swatches vind ik dat de kleuren een beetje tussen de kleuren op de 2 bovenstaande foto’s in zitten. Je kan de ondertoon er wel een beetje uit halen. Sommige kleuren hebben heel verfijnde glitters erin zitten, wat ik met mijn vorige Glow Kit niet had.

Maar goed, van zo’n mooi en apart palette word ik een beetje Pietje Ongeduld, dus laten we meteen naar de make-up look gaan kijken. Ik kon niet 1 kleur kiezen, dus ik heb er meerdere gebruikt.

 

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit review

 

Bovenop m’n jukbeenderen heb ik de roze reflecterende kleur gebruikt. Ondanks de opvallendheid van dit palette staat die niet eens zo gek! In m’n ooghoekjes heb ik de blauwpaarse gebruikt, de donkerste. Die valt wel heel erg op, zoals je kunt zien. Alsnog een erg gave kleur om te gebruiken. Onder m’n wenkbrauw had ik de lichtst-blauw-reflecterende kleur gebruikt, daarvan komt het blauw niet heel sterk terug. De highlighter zelf is alsnog wel sterk, vind ik.

Allemaal gave kleurtjes! En de verfijnde formule die ik van Anastasia gewend ben. Highlighters van dit merk blenden zo mooi. Ook al is het een sterke of opvallende kleur, je kan ‘m heel verfijnd aanbrengen. Dat vind ik zo fijn aan de Glow Kits. Met deze ben ik ook weer heel erg blij

 

Heb jij de Moonchild Glow Kit al eens kunnen gebruiken?