MAC extra dimension skinfinish beaming blush review

MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush | Review & look

MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush highlighter review

 

Naast lipsticks had ik eigenlijk nog maar weinig van MAC. Tot de MAC Extra Dimension Skinfinish highlighters uit werden gebracht. Highlighters om van te kwijlen! De schoonheid heeft me overtuigd en hier is ‘ie dan: de MAC Extra Dimension Skinfinish highlighter in de kleur Beaming Blush. De review.

 

MAC extra dimension skinfinish beaming blush review

 

Zo ziet de highlighter eruit. Vanaf een bepaalde hoek. Want hij heeft een soort duochrome effect: van de ene kant lijkt ‘ie goud, en van de andere kant een soort roze blush kleur. Het effect is prachtig en eigenlijk niet in 1 foto te vangen. Daarom doe ik het Instagram filmpje er nog even bij. 7 secondjes maar.

 

https://www.instagram.com/p/BPfSASyDMOW/?taken-by=matteshimmer

 

Nu je gezien hebt wat ik bedoel, ‘begrijp’ je de swatch ook beter. En begrijp je ook waarom ik dit zo spoedig mogelijk in huis moest hebben. Nog even wat achtergrondinformatie: hij kost €31 en er zijn 4 kleuren. Alle kleuren hebben hetzelfde duochrome/dubbele kleur effect. Best wel speciaal.

Voordat ik deze review ging maken, las ik de MAC Extra Dimension Skinfinish review van Kim – óók in de kleur Beaming Blush. Écht een steengoede review met duidelijke en mooie foto’s en korte video’s, zó goed dat ik getwijfeld heb om zelf geen review hiervan te maken. Maar iedereen heeft een andere ervaring, en ik wilde die van mij ook delen. Daarnaast heb ik een andere huidskleur en -type dan Kim, dus mijn review kan voor anderen ook nog van nut zijn. Hier in ieder geval de swatch.

 

MAC extra dimension skinfinish beaming blush review swatch

 

Op deze foto kun je dus wél de overgang van de kleur zien. Yes, het is gelukt! En het is ontzettend mooi. Van alle producten waarbij ik heb moeten wachten tot ik productfoto’s had gemaakt voordat ik mijn vette worstenvingertjes erin mocht steken, vond ik dat bij deze highlighter het moeilijkst.

Deze highlighter kun je trouwens ook echt super mooi gebruiken als lip topper (dus over een matte lipstick heen) of als oogschaduw met een speciaal effect. En toen … mocht ik ‘m eindelijk op m’n bakkes vegen.

 

MAC extra dimension skinfinish beaming blush review

 

Het is niet de ALLERheftigste ik-kan-je-vanaf-de-maan-zien-highlighter ooit. Maar hij is ook niet super subtiel. Hij zit eigenlijk best wel in het midden. Ik vind het ZO jammer dat het duochrome effect op m’n gezicht moeilijk te zien was. Niet alleen op de foto, maar ook in het echt. Je ziet vooral de gouden glans. Het is wel een mooie neutrale tint, eenmaal aangebracht. Wees niet bang dat je er als een ruimteclown uit gaat zien. Gebeurt niet. Hij blendt trouwens ook heel fijn. Deze highlighter is echt gemaakt om een glow te geven, die niet zo overdreven is. In de eerder gelinkte review van Kim kun je bij haar aangebracht trouwens wél het duochrome effect zien.

Een ontzettend mooie highlighter. Om gewoon vast te houden omdat je net als ik een ekster bent, en ook aangebracht. Goed gedaan, MAC.

 

Had jij de MAC Extra Dimension Skinfinish highlighters al eerder gezien?