De mooiste make-up producten voor geeks

Game of Thrones, Harry Potter, Pokémon, Zelda en nog veel meer … er zijn allemaal mooie make-up producten op gebaseerd! Spreekt dat je wel aan? Geek en kwijl gezellig mee.

 

geekmakeup

Shiro Cosmetics

Shiro Cosmetics is een merk dat zichzelf omschrijf als ‘hand crafted make-up and geekery’. Ze verkopen make-up collecties (en dan met name oogschaduw poeder) gebaseerd op onder andere Pokémon, Game of Thrones, The Hobbit (Lord of the Rings), Harry Potter, Adventure Time en The Hunger Games. Een plek waar je als geek helemaal los kan gaan.

https://i.ytimg.com/vi/eI0Okb1zWsE/maxresdefault.jpg

Dit is dan alleen nog maar van Adventure Time. De make-up zelf ziet er goed uit qua kwaliteit en fullsize potjes zijn voorzien van artwork.
Dan is er ook nog een Game of Thrones collectie, die The Seven Kingdoms collection heet op de site. Ik krijg het er al helemaal warm van. En ik wil dat het volgende seizoen uitkomt … helaas duurt dit nog een paar maandjes. Huilen. Waar is de kleur waar Jon Snow op staat!?  Nog meer Jon Snow fangirls in tha house?

No Title

No Description

 

Hoe zien die kleuren er dan uit? En hoe is de kwaliteit van de oogschaduws? Ik kan het jullie nog niet uit eigen ervaring vertellen. Ik kan wél wat swatches laten zien. Uit andere bronnen heb ik al wel gehoord dat het ontzettend mooie pigmenten zijn. De swatches benadrukken dat nog even. Het kleurenassortiment is zeker niet verkeerd. Deze swatches zijn kleuren uit de collectie die op Zelda gebaseerd is.

 

No Title

No Description

 

Storybook cosmetics

Storybook cosmetics doet er nog even een schepje bovenop, hoewel de producten minder sterk aan titels verbonden zijn. Het merk is momenteel bezig met het vernieuwen van de site en de producten. Je kan de wand-kwasten pre-orderen en er staat een flinke sneak peek van wat voor producten ons nog meer te wachten staan.

Maar eventjes hoor. Een momentje stilte. Want HOE. GAAF. IS. DIT.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1546/2651/products/IMG_9002-1_grande.jpg?v=1483297549

 

Hierna ben je wel €55 armer, maar ach. Dan heb je wel echte magie in huis. Betoverend mooi, ha-ha. Slechte grap, ik weet het.

Als dit artikel een geeky make-up feestje is komt nu de afterparty. Deze producten van Spellbook Cosmetics zitten er nog aan te komen. Houd je hart en portemonnee vast. Of laat je portemonnee op de vrije loop en maak jezelf gelukkig met al dit moois.

 

No Title

No Description

 

 

No Title

No Description

 

No Title

No Description

Een oogschaduw boek, veer-en-inkt-eyeliner en zelfs liquid lipsticks. Spellbook Cosmetics komt geen inspiratie te kort! Je kan alle aankomende producten uitgebreid op hun site bekijken. Alleen jammer dat er niet bij staat wanneer het uitkomt. Maar we blijven geduldig wachten. To be continued.

 

Van welk geeky spel, show, film of serie ben jij fan?