sugarpill pumpkin spice review swatch

Sugarpill Pumpkin Spice liquid lipstick | Review

Sugarpill Pumpkin Spice liquid lipstick review

 

Als er iets is wat een mens nog nét iets hebberiger maakt, is het wel het verschijnsel van de limited edition. Helemaal als het een feestelijke holiday versie is, en dan óók nog eens van een mooi merk waar je heel benieuwd naar bent. Zo is de koop van de Sugarpill Pumpkin Spice liquid lipstick bij mij tot stand gekomen. Daar moet natuurlijk een review van komen. Hier is ‘ie!

 

sugarpill pumpkin spice review liquid lipstick

 

En ja hoor, het is een plaatje. Sugarpill is een iets minder mega-bekend merk. Je bestelt het uit Amerika, wat ik via Shipito gedaan heb. Hij had -voor een high-end merk- een normale prijs van $18.

De verpakking is eigenlijk identiek aan de Jeffree Star Cosmetics liquid lipsticks, eerlijk gezegd. Zou me niet verbazen als de hulzen van dezelfde fabrikant of ontwerper komen. Kan eigenlijk ook bijna niet anders. Maar dan is ‘ie wit, en staat het logo van Sugarpill erop.

De kleur Pumpkin Spice van Sugarpill is dus een pompoen-achtige kleur met microglittertjes erin die goud reflecteren. Die microglittertjes hebben mij ook wel als een ekster gelokt. Als het glimt moet ik het hebben. En helemaal als het naar pumpkin spice ruikt, wat het dus doet. Ik wilde het bijna opeten.

 

sugarpill pumpkin spice swatch review

 

Hoewel de kleur qua verhoudingen van donkerheid, koelheid en warmte wel goed tot z’n recht komen op de foto, komen de goudreflecterende microglitters van Sugarpill Pumpkin Spice helaas wat minder tot zo’n recht, maar dat zie je in de volgende foto wel.

Gaaf kleurtje! Een beetje tussen neutraal en ‘weer eens wat anders’ in. Naar mijn mening best draagbaar, hoewel ik best ruime grenzen voor ‘draagbaar’ heb. Het is écht een liquid lipstick. Echt vloeibaar. Bij het maken van de swatch glijdt de substantie zo over m’n huid heen. 0 plakkerigheid. Yes!

 

sugarpill pumpkin spice review swatch

Mijn artsy-Instagram foto van Sugarpill Pumpkin Spice liquid lipstick.

 

Ja, het is echt een mooi kleurtje! Je ziet de micro-glitters erin zitten. Geeft een beetje een soort metallic effect idee, maar ook weer niet. Het is wél echt een hele mooie toevoeging aan de kleur. Ik was eigenlijk bang dat ‘ie me niet zo goed zou staan, maar hij blijft mooi zitten.

Hij plakt dus niet en droogt matte op. Een heel andere formule dan ik verwacht had, maar een best wel fijne. Hij droogt op, maar niet op een manier die je lippen uitdroogt. Je voelt ‘m ook minder zitten dan bijvoorbeeld Colourpop liquid lipsticks. Hoe lang blijft ‘ie zitten? Dat is het enige nadeeltje. Hij houdt niet ongelooflijk lang. Na een maaltijd wordt het wel echt tijd om een nieuwe laag te plamuren. Als je er voorzichtig mee omgaat kom je er wel een uur of 6 mee door. Hoewel bij mij echt álle lipsticks op aarde in de buurt van de binnenkant van m’n lip mega snel slijten.

 

Heb jij al iets van Sugarpill in huis?