De nieuwe reet van Jeffree Star

Of je fan van ‘m bent of juist niet, en zelfs als je niet eerder van hem gehoord hebt: Jeffree Star is een opvallend figuur. Neemt geen blad voor de mond. Ik doe dat meestal ook niet. Onderwerp van de dag: z’n nieuwe booty.

 

IMG_4911

 

Ik zat dus laatst op Snapchat, as I do. Ik kijk lang niet alle snaps van iedereen, hoor. Maar toen viel de bovenstaande foto me op. Op Snapchat waren het korte filmpjes, en eerst dacht ik dat ‘ie misschien iets onder z’n jurkje had zitten. 2 halve basketballen ofzo. Geen idee waarom iemand dat zou doen. Maar na wat meer bestuderen en nadenken dacht ik, hé, is dit z’n nieuwe kont? Was ‘ie de oude zat?

In bovenstaand jurkje ziet het er ook nog eens een beetje hoekig uit, op de een of andere manier. Naar mijn smaak niet alsof het helemaal in verhouding is allemaal, hij is aardig slank.

 

IMG_4926

 

Hier ziet de vorming van de nieuwe peaches er al wat beter uit. Want nadat ik de butt-update van Jeffree Star gesignaleerd had ben ik natuurlijk wel wat beter in de gaten gaan houden of hij er iets over zou zeggen. Over z’n lip injecties en haartransplantatie is hij altijd heel open geweest. Waarom zou hij hier niet net zo open over zijn?

Het bleek een hele sessie reet-showen te zijn. Na enig onderzoek bleek dat hij in een paar afgelopen Youtube video’s ook wat over zijn nieuwste achterwerk aanwinst gezegd heeft. Dat heb ik dan weer gemist.

 

IMG_4930

 

Natuurlijk laat je een vriendin even aan je nieuwe reet zitten. Eerlijk gezegd zou ik het ook hebben gedaan, als ik een nieuwe reet had gekocht. Ik bedoel, je hebt er flink voor betaald, dat mag de hele wereld beleven. Ga ik niet over oordelen. Het heeft wel iets moois.

De meeste nieuwe konten hebben eigenlijk niet zo’n aantrekkingskracht bij me. Kim K, Nicki Minaj, been there, seen that. De meesten proberen het te verbergen. Niet de kont, dat gaat al niet meer,  maar het feit dat die gekocht is. Waarom? Al je volgers merken het vanzelf wel op, en je bent er toch blij mee? Daarom ben ik blij om te zien dat Jeffree Star wél uit dat hij erg blij is met z’n nieuwe aanwinst.

Niet om de plastische chirurgie trend per se aan te moedigen. Geluk kun je niet kopen. Maar een nieuwe reet wel. En Jeffree is er blij mee.

 

Zou jij het showen als je ergens aan had laten sleutelen?