beste aliexpress nep wimpers mooi

Lashes | Prachtige nep wimpers van AliExpress

Lashes | Mooiste nep wimpers AliExpress

 

Op AliExpress vind je van alles wat. Sterker nog, je vindt van alles véél. Zo ook met nep wimpers. Uit ervaring kan ik je vertellen dat ze meestal echt prachtig zijn. Maar dan moet je nog kiezen! Daar help ik je bij. Hierbij prachtige nep wimpers van AliExpress. Wel zo goedkoop.

Kleine disclaimer: de nep wimpers van AliExpress zijn meestal Mink Lashes. Mink is NIET diervriendelijk. Als je dus al je cosmetica diervriendelijk wil hebben raad ik je aan om voor wimpers in Annytude of Lash Queen te investeren.

 

 

beste aliexpress nep wimpers mooi

 

 

Laat ik beginnen met de meest naturel ogende nep wimpers die ik op AliExpress heb gevonden. Zoals je ziet zijn de haartjes erg mooi. Langer dan m’n eigen wimpers, gekruld en niet té vol. Super geschikt voor het dagelijkse leven, gewoon voor naar school of werk. Zelf heb ik deze wimpers al vaker gekocht en voor een naturel look gebruik ik ze nog steeds erg graag. Ze kosten een euro’tje.

 

No Title

No Description

 

 

Deze nep wimpers zijn al iets voller dan het vorige naturel paar, maar zijn nog steeds niet súper aanwezig. Tenminste, da’s relatief. Als je voor het eerst nep wimpers op doet is alles super aanwezig. Als je al enige ervaring met wimpers hebt zul je waarschijnlijk ook vinden dat deze wimpers een mooie middenklasse zijn. Iets voller dan echt naturel, maar ook niet echte mega va-va-voom glam. Ook deze wimpers kosten je een euro’tje.

 

No Title

No Description

 

 

Het paar nep wimpers dat ik nu ga introduceren is al wat meer geschikt voor een glamour look. Echt vol, maar niet zo vol op een strakke manier dat de nepheid er vanaf straalt. Iets wat ik zelf wel erg mooi vind, als het er niet al te plastic uitziet. Niet dat ik denk dat mensen gaan geloven dat het m’n echt wimpers zijn, maar toch fijn als er geen plasticglans vanaf komt. Deze wimpers zijn ietsje duurder: €3.

No Title

No Description

 

 

En ten slotte, het laatste paar wimpers van vandaag. Ze zijn het volst, duurst en langst. Ik vind ze prachtig. Dit is nou echt een set glamour lashes. En dat dan gewoon van AliExpress, voor €4. Ondanks de volheid weer zo’n mooi effect van de haren, geen plastic feeling.

 

No Title

No Description

 

 

Je kan natuurlijk ook investeren in duurdere wimpers. Ik verklap meteen een geheimpje: het grootste verschil tussen AliExpress nep wimpers en nep wimpers van luxere merken is de kwaliteit en houdbaarheid. AliExpress wimpers kun je simpelweg minder vaak hergebruiken, meestal maximaal 5x. Betere kwaliteit wimpers kun je 10-30 x hergebruiken, afhankelijk van het merk en hoe zuinig je bent.

 

Heb je wel eens nep wimpers van AliExpress gehad?