Bestond deze make-up maar!

Soms komt er iets in je op. Een geweldig idee, dat prachtig en mega handig zou zijn. Soms heb ik dat met make-up. En dan wil ik het kopen, maar bestaat het niet. Aangezien ik geen scheikundige ben kan ik er zelf ook geen reet mee. Toch wil ik er het een en ander over kwijt.

 

img_14780

 

Colourpop | Holografische oogschaduw

Waarom bestaat dit nog niet?! De formule van de oogschaduw van Colourpop is volgens mij juist vet handig om holografische oogschaduw mee te maken. Het is zo cool. Het zou niet super moeilijk moeten zijn. Waar blijft het?! Ik ga eventjes huilen en nog meer geduld hebben.

 

Concealer die je lijntjes ook opvult

Of een soort primer die dit doet. Dat het gewoon je lijntjes opvult. Niet op een manier dat ze je lijntjes benadrukken, maar op een manier dat alle huid onder je oog gewoon één glad geheel wordt. Het zal waarschijnlijk niet super comfortabel zitten als het zou worden gemaakt, maar hee, wie mooi wil zijn moet er maar mee leven. Als zoiets zou worden gemaakt kan je er ook meteen poriën en andere oneffenheden mee opvullen. Vet handig.

 

Oliebestendige lipstick

Of gewoon überhaupt vetbestendig. Hoe matte en opgedroogd je lipstick ook is, als je vet eten (of eten met olie erin) eet smelt het van je lippen af als sneeuw voor de zon. Oliebestendig zou daarom wel handig zijn. Natuurlijk kan je het er nog wél gewoon met make-up reinigingsdoekjes eraf halen, anders wordt dát weer een probleem. We hebben juist minder make-up problemen nodig.

 

Urban Decay Full Spectrum review

 

Mega-dekkende foundation die niet oxideert en niet oranje is

Er zijn zo ontzettend veel foundations. Fijne, stomme, en best wel goede. Maar geen enkele is perfect. Ik snap trouwens ook echt niet waarom foundations zo oranje zijn. Heb je ooit een oranje mens gezien? Die gewoon oranje is geboren en er niks aan kan doen? Zonnebankers en mensen met leverproblemen tellen niet. Even serieus. De perfecte foundation moet nog gemaakt worden.

 

Too Faced Sweet Peach merchandise

Oké, dit is geen make-up. Maar het heeft er wel mee te maken. De Sweet Peach collectie van Too Faced is te schattig voor worden. Er is al een app, en make-up producten, maar ik wil meer. Truien, sloffen, make-up tasjes, alles. En nog meer. Maak het en ik koop het.

 

Wat voor make-up producten zou jij in de toekomst willen zien?