Stashflash | Mijn make-up collectie & enige goede voornemen

Ik doe niet aan goede voornemens. Wél aan make-up verzamelen. Daaruit heb ik toch 1 goed voornemen kunnen knijpen: zo veel mogelijk make-up verzamelen in 2017. Aan het begin van 2018 kan ik m’n stash dan weer vergelijken met dit artikel. Maar eerst maar eens dit jaar heelhuids zien door te komen.

Hopelijk voel je je niet bedrogen, maar ik ga niet álle make-up laten zien. Ik spaar vooral oogschaduw, highlighters en lipsticks. En Colourpop. De rest van make-up producten, zoals foundation en concealer, spaar ik niet zozeer zo veel mogelijk van. Als het er is en ik m’n make-up kan doen is dat genoeg.

 

Oogschaduw palettes

img_2588

 

Op deze foto liggen al 14 oogschaduw palettes, maar in werkelijkheid pasten ze niet allemaal op 1 foto. In werkelijkheid heb ik er nu 19. Een mooie combinatie van budget en high-end palettes. Er zijn al wat nieuwe releases onderweg die ik per sé wil hebben, dus ik weet wel zeker dat er komend jaar wat oogschaduw palettes bij gaan komen.

 

Highlighters

img_2593

 

Als je je bedenkt hoeveel ik van highlighters houd heb ik er eigenlijk verrassend weinig. Wel zijn ze bijna allemaal vet goed, waardoor ik er eigenlijk niet veel meer nódig heb. Toch ga ik er meer sparen. Ik wil gewoon veel highlighters hebben. Tot nu toe heb ik er 13, en er is nog een Moonchild palette onderweg. Ik wil eigenlijk wat meer Skinfrosts van Jeffree Star Cosmetics. Hopelijk kan ik er daar het komende jaar een aantal van kopen. Ik wil eigenlijk ook wel meer Glowkits, maar da’s een nog duurdere grap.

 

Lipsticks

img_2600

 

Naast deze lipsticks heb ik nog wel een heleboel losse lipsticks van andere merken, maar dat zijn er dan maar 1-3 per merk. Dit zijn de 3 merken die ik echt verzamel. Bij MAC lipsticks staat de teller nu op 5, bij Jeffree Star Cosmetics staat de teller op 7 (met 1 onderweg) en bij Colourpop staat de teller op 16.

 

Colourpop Super Shock Shadows

img_2597

 

Hier heb je er nooit genoeg van en wil ik er ook nog veel meer van. Colourpop is goed te betalen, dus dat komt goed. Op het moment zijn er nog 2 Colourpop oogschaduws onderweg, en ik ben ook nog wel van plan om meer te bestellen. Momenteel bezit ik precies 20 Colourpop Super Shock Shadows.

 

Buiten deze collectie om bezit ik een stuk of 8 foundations, 6 concealers, een groot aantal losse lipsticks, van o.a. Jouer, Maybelline, Anastasia Beverly Hills, en ga zo maar door. Ik heb maar 2 verschillende gezichtspoeders maar wel een ontelbare collectie kwasten. Volgens mij heb ik ook maar 3 blushes. Maar goed, er zit dus wel een verschil tussen producten die ik alleen gebruik en producten die ik ook echt spaar. Ik ben benieuwd hoe veel ik in een jaar ga verzamelen.

 

Tel jij wel eens jouw make-up collectie?