anastasia beverly hills eye shadow singles

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles | Review & make-up look

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review

 

De Eye Shadow Singles van Anastasia Beverly Hills zijn normaal kneiter duur: $12 per stuk. Op Black Friday zat er 60% korting op, dus toen heb ik m’n slag geslagen en er 8 gekocht. Zijn ze de normaal gesproken hoge prijs waard? We gaan het meemaken. Hier de review.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles review

 

Een ware streling voor het oog, deze Eye Shadow Singles van Anastasia Beverly Hills. Als je er 4 of 8 koopt krijg je er gratis een leeg palette van Anastasia bij. Het was trouwens niet makkelijk om deze strakke aanbieding binnen te kunnen slepen: ik heb er op Black Friday om 06:00 voor op moeten staan. Maar dan heb je ook wat.

Ik heb de volgende 8 kleuren gekocht: Soft Gold (highlight kleur), China Rose (perzikkleurige duochrome), Sienna (warme matte medium bruin), Beauty Mark (mat donkerbruin), Fresh Peach (lichtere perzikkleuren glans), Morocco (nog een warme matte medium bruin) Truffle Glitter (donkergroen met gouden glitter) en ten slotte Star Cobalt (felblauwe glitter).

Het idee was om een compleet palette te creëren: een highlight kleur, bruine mattes voor in de crease, wat glimmertjes erbij en een paar glitter kleurtjes waarvan 1 mooie opvallende. Dat is wel gelukt. Het enige wat ik jammer vond toen ik ze binnenkreeg is dat de 2 warme matte medium bruine kleuren wel érg op elkaar leken. Voordat ik swatches maakte kon ik ze niet onderscheiden.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles swatches

 

Op de foto lijkt de ene warm medium bruine kleur toch iets donkerder dan de andere. In een look zie je toch niet erg veel verschil. Maar goed, in het Morphe 35OM palette zitten ook wat kleuren die ik met m’n blote oogjes niet van elkaar kan onderscheiden. Ze swatchen wél heel mooi en hebben een fijne structuur. Niet te poederig, voelt zacht aan. Best fijn. Vooral Star Cobalt vind ik echt ontzettend mooi.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles

 

Dit is de look die ik met de Eye Shadow Singles van Anastasia Beverly Hills gemaakt heb. De meeste kleuren brachten heel fijn en fel gepigmenteerd aan. Als je ‘m aanbrengt voelt Star Cobalt iets droger dan wanneer je ‘m swatcht, maar dat is dan ook m’n enige opmerking.

Hoewel deze oogschaduws prachtig en mooi van kwaliteit zijn, zijn ze niet opvallend beter dan oogschaduws van Makeup Geek. Makeup Geek singles kosten ‘maar’ $6 verschil. Als er een goede aanbieding is, is het dus wél een aanrader om ze te kopen. Zo niet, zou ik eerder voor Makeup Geek gaan. Aan de andere kant hebben beide merken wel heel verschillende kleuren in hun assortiment. Makeup Geek is trouwens ook een merk waar ik érg te spreken over ben, dus qua kwaliteit doen ze het voor mij allebei eigenlijk heel erg goed.

 

Heb jij tijdens Black Friday iets van Anastasia Beverly Hills gekocht?