Kerst leesvoer! | Hoe is jouw Kerst?

 

Allemaal een hele fijne Kerst!

 

Misschien verveel je je eventjes een beetje, of wil je iets te doen hebben tijdens het uitbuiken. Hier is dan je Kerst leesvoer: 5 leuke, gezellige, Kerstige & lekkere blogartikelen. Daar kun je de rustigere momentjes wel mee doorkomen.

 

kerstleesvoer

 

Deloesious | Makkelijkste tiramisu recept ooit!

Je hebt waarschijnlijk al heel veel eten gezien. Toch laat ik je óók nog eens deze tiramisu zien. Waarom? Omdat het goddelijk lekker is, en ook nog eens kei makkelijk. Ik denk dat ik ‘m voor oud en nieuw ga proberen te maken, is weer eens wat anders dan appelflappen.

 

img_0086

Het wil opgegeten worden, het staart je aan. Ik wil het.

 

Make-up e.d. | Kerstbal

Dit is pas kunst en entertainment. Kijk dit nou! Het zou een soort Halloween-Kerst combinatie kunnen zijn. Ik ben er echt van onder de indruk. Wat nou Kerstboom? Kerstballen draag je in je oog.

Als je wil weten hoe Eva deze look gemaakt heeft of het allemaal even wat beter wil bekijken, ga dan gauw het artikel lezen.

defdsc_0053

 

 

Let’s Talk Lipstick | MAC Faux

Op de blog van Quinty staan sowieso al enorm veel reviews van lipsticks, maar als je nog op zoek bent naar een neutrale lipstick kleur die bij iedereen wel past raad ik je aan om even naar Faux te gaan kijken. Mét swatches natuurlijk.

img_8719-2

 

 

Hillybilly beauty | Zoeva Rose Golden Eyeshadow palette

Ben je nog op zoek naar een verborgen juweeltje wat oogschaduw betreft? Het is ook gewoon leuk om naar mooi make-up producten te kijken. In dit artikel kun je het palette uitgebreid bekijken, inclusief alle swatches.

zoeva-1

 

 

De appel van Eva | Ritual of Light foaming shower gel

Als Rituals liefhebber vond ik dat deze er wel bij moest. De verpakking van deze lijn doet me ook denken aan vuurwerk. Hoewel dat vast wel de bedoeling zal zijn geweest. In ieder geval heeft Eva deze limited edition van Rituals getest! Ruikt naar sinaasappel en kaneel. Hoe lekker?!

p1040822

 

 

Ten slotte ben ik heel erg benieuwd naar hoe jullie Kerst is! Heb je een leuke tijd (gehad)? Wat heb je allemaal gegeten? Brand los!