christmas makeup look

Kerst make-up looks met beautyblogcollega Kim!

Als beautyblogger streef ik ernaar om jullie vol te stoppen met inspirerende make-up looks. Vandaag helpt Kim van ditiskim.nl me daar een handje bij! Kijk mee en geniet.

 

kerst make-up look

 

Dit is mijn kerst make-up look geworden! Een beetje glitter, een beetje groen, een beetje rood en een mooie donkerrode lipstick. Lekker Kerstig. Oja, vergeet de wimpers niet. Die zijn van Annytude, wat nu zo’n beetje m’n favoriete merk voor nepwimpers is geworden.

Als je tot in detail wil weten hoe ik deze make-up look heb gemaakt kun je in de Matte & Shimmer LIVE groep de video terug kijken. Daar staan in totaal 2 feestelijke make-up look video’s, gemaakt door moi. Niet stiekem gaan lachen om hoe moe ik eruit zie zonder concealer. The struggle is real.

 

christmas makeup look

 

De oogmake-up van dichtbij. Eigenlijk ben ik wel trots op dit werkje. De glitters maken er een mooi en shiny geheel van. De wimpers zijn duidelijk aanwezig, maar niet zó vol dat de ooglook wegvalt. Eyeliner is voor mij vanzelfsprekend. Normaal vind ik groen snel een vieze kleur, maar met Kerst mag het. En met glitters al helemaal.

Zoals ik al eerder heb gezegd heb ik in dit artikel een partner in crime: Kim! Kim heeft ook een make-up look gemaakt, een prachtige zelfs.

 

ditiskim.nl

 

Een cut crease die zo scherp is dat je er de kalkoen mee kan snijden, oogverblindende glitters en highlighter en een lipstick waar ik meteen verliefd van word. Go Kim! Ik ben trots. En ga nog even verder naar deze make-up look staren.

Er komen ook meteen vragen in me op. Zijn dat nou gouden én zilveren glitters? Zijn dat d’r eigen wimpers of heeft ze nepwimpers gebruikt? En vooral: WELKE LIPSTICK IS DAT? Prettyyyyyy.

Je kan alle details van deze look vinden op DitisKim.nl! Snel kijken kijken kijken. Ga ik ook doen. Of nouja, tegen de tijd dat jullie dit lezen heb ik dat al gedaan.

Bedankt lieve, knappe en talentvolle Kim! Ik vind het altijd super leuk om samen te werken!

 

Weet jij al wat voor make-up je gaat dragen met Kerst?