l'oreal elnett makeup hair

Haar & make-up Kerstlook! | L’oreal Elnett

Doordat ik zo veel van make-up houd zou ik soms bijna m’n haar vergeten … bijna. Niet helemaal! Vandaag heb ik naast een make-up look ook eens wat van m’n haar gemaakt.

 

l'oreal elnett makeup hair

 

Ik heb m’n haar graag los en met volop volume. Van mezelf heb ik helaas niet volumineus haar dat direct in een reclamespotje kan, maar een fijne haarspray kan daar wél een handje bij helpen. Dus heb ik eens wild gedaan en met L’oreal Elnett haarspray wat volume in m’n haar gekneed. Met zulk haar voel ik me meteen Instagram ready.

Het is eigenlijk niet zo lastig. Als je een klein beetje volume wil, ga je gewoon ondersteboven hangen met je hoofd en spray je je wortels met haarspray. Wel even wachten tot het een beetje opdroogt. Ja, met je hoofd nog naar beneden. Voor meer volume zou je het ook nog eens een beetje kunnen touperen voordat je aan de haarspray gaat, maar da’s niet zo goed voor je haar, dus écht niet vaker dan 1x per jaar doen. Gemiddeld.

 

elnett haarspray make-up gebruiken

 

Ziehier, de producten die ik ontvangen heb om deze look te maken. Behalve het sneeuwpopje, die had ik al, maar vond ik er wel schattig bij staan.

Dat tasje dat je daar ziet, dat is een make-up setje: het L’oréal Extravaganza make-up palette. Zelf houd ik van extreem veel keuze hebben, maar dit setje is ook wel super handig. Er zitten 3 lipsticks in, 4 oogschaduw kleuren, een bronzer (die voor mij helaas te licht is) en een fullsize Volume Million Lashes mascara. In het tasje zelf zit trouwens ook een spiegeltje.

Voor m’n make-up look heb ik alle oogschaduwkleuren gebruikt, en 2 van de lipsticks. Je kan nog nét op de foto zien dat er ook een gouden lipstick in zit, daar heb ik een beetje van over de rode gedaan. Zo heeft die ‘standaard’ rode lipsticks toch nog een coole glans gekregen. In het echt ziet het er nóg spectaculairder uit.

 

elnet

l'oreal paris make-up holidays review

 

Ik houd ervan wanneer m’n haar zo zit! Ik ben niet zo goed in nieuwe kapsels bedenken en maken, en volume is altijd goed. Even serieus. Ken je iemand die niét van los haar met dik volume houdt?

Allemaal fijne producten! Anders had ik er geen mooie look van kunnen maken. Het enige nadeel dat ik zou kunnen bedenken is dat het setje ‘maar’ 4 kleuren oogschaduw heeft. Ik ben gewoon gewend om er op m’n dooie gemak 5 palettes met 30 oogschaduw kleuren per stuk bij te pakken. Beetje verwend, maar dat ligt aan mij. Helemaal met alle producten bij elkaar kun je er iets best moois van maken!

 

Wat ga jij met je haar doen voor Kerst?