MAC swatches goedkope lipliner

Advent Swatches | MAC lipsticks + goedkope lipliners!

MAC lipsticks & goedkope bijpassende lipliners

 

Eigenlijk heb ik niet zo veel MAC lipsticks; 5 stuks. Goedkoop zijn ze niet, net als de lipliners van MAC. Er zijn heel mooie goedkope lipliners die perfect bij de lipsticks passen! Hopelijk help ik je een handje bij het vinden van een fijne bijpassende lipliner. Hier zijn ze.

 

MAC swatches goedkope lipliner

 

Hoe ik als make-up liefhebber maar 5 MAC lipsticks heb, blijft een vraag. Nee, eigenlijk niet, het is meer een kwestie van geld. 20 euro voor 1 lipstick is niet een geintje dat ik elke week uit ga halen. Daarnaast zijn er veel andere mooie merken waarvan ik lipsticks verzamel. Dit zijn de kleurtjes die ik niet kon laten liggen. En ééntje heb ik er gewonnen!

Nog bedankt, lieve Quinty! Zij heeft op haar blog trouwens wél mega veel lipsticks. Haar blog is zelfs vernoemd naar lipsticks.

 

MAC goedkope lipliner dupe

 

Dit zijn ze! De namen, van links naar rechts: 1. Twig | 2. Diva | 3. Mehr | 4. Whirl | 5. All I Want | 6. Colourpop Brink Lippie Pencil, $5 | 7. P.S. Lip Liner Pencil Rosewood Mauve, €1,50 | 8. P.S. Lip Liner Pencil Wine, €1,50.

 

Diva is een duidelijk onderscheidende kleur ten opzichte van deze lipsticks. ‘Wine’ uit de Primark lipliner collectie past daar heel erg mooi bij! Is maar €1,50. Net als P.S. (Primark) Lip Liner Pencil Rosewood Mauve, die echt als 2 druppels water op Twig lijkt. ‘Brink’ van Colourpop lijkt dan weer heel erg op Mehr.

 

mac lipliner dupe goedkoop

 

Nog een korte review van de lipliners: de Colourpop Lippie Pencil is een best wel romig potloodje. Maar net niet té romig. Dat je lipliner alsnog uitloopt omdat ‘ie te zacht is. Nee, hij zit heel comfortabel. De lipliners van P.S. (Primark collectie) zijn iets minder zacht, maar brengen nog steeds heel fijn aan. Niet uitdrogend of iets dergelijks. Heel fijn om een lipstick overheen te dragen. Voor beide lipliners geldt dat je er strakkere lipstick-randen mee kan maken (klinkt een beetje maf maar true story), de kleur van je lipstick versterken en dat de combinatie langer houdt dan de lipstick alleen.

Niet verkeerd dus, zo’n budget lipliner!

 

Hoeveel MAC lipsticks heb jij?