rode lippenstift swatches

Advent swatches | Rode lipsticks!

 

 

Omdat we nu toch wel aan het aftellen zijn tot de feestdagen, verandert Matte & Shimmer tijdelijk in een soort adventskalender waar je bijna elke dag swatches of make-up producten kan bekijken. Rode lipstick dragen is toch wel een klassieker voor kerst; ik laat er 6 verschillende zien. Verschillende ondertonen, verschillende prijsklassen en verschillende merken.

 

rode lippenstift swatches

Jammer dat het metallic effect van de eerste rode liquid lipstick niet goed te zien is. Op de volgende foto heb ik de namen onder elkaar gezet. Ik zal dan ook even erbij zetten wat voor finish ze hebben.

 

lip-swatches

 

Milani Amore Mattallics Mattely In Love | Vooral als je ‘m draagt heeft hij een duidelijk metallic effect. Hij droogt ‘matte’ op, dus heeft nog wel die metallic glans, maar is ook langhoudend.
MUA Limited Edition | Deze heeft een glossy finish met gouden glitters. De gouden glitters erin zijn echt heel mooi! Je kan ‘m bij Kruidvat krijgen, bij een besteding aan MUA producten van minimaal €8.
Pupa Matt Lip Fluid | Klassiek rood, matte finish. Pupa is onder andere bij grotere Etos filialen verkrijgbaar.
NYX Kitten Heels | Bij de andere kleurtjes ziet deze er het meest oranje uit. Toch is het wel echt rood wanneer je ‘m draagt. Lekker budget en blijft goed -en matte- zitten.
 Jeffree Star Cosmetics Masochist | Deze heeft dan weer echt een roze ondertoon, dat zie je ook heel duidelijk wanneer je ‘m draagt. Ook deze is matte en van een goed merk. Iets duurder maar blijft ook echt heel goed zitten!
MAC Diva | Volgens mij is dit wel de meest bekende lipstick uit het rijtje. Donkerrood, bijna een soort wijn of baksteentint. Geen idee eigenlijk, maar het is in ieder geval donkerrood en heel erg mooi. Wederom matte.

 

rode lippenstift

 

Dit zijn ze op een rijtje, in hun verpakking! Zijn ze niet prachtig? Ik word er al blij van om ernaar te kijken. De eerste 2 zien er met hun gouden verpakking en rode inhoud toch wel heel erg kerstig uit!

 

Heb jij een favoriete rode lipstick?