kerst make-up 2016

De mooiste kerst make-up!

Kerst make-up 2016 | Holiday releases

 

We zijn weer goed op weg naar Kerst! Daar doen make-up merken ook graag aan mee. Ik kon het toch niet laten om de meest kwijlopwekkende en gierigmakende Kerst make-up te verzamelen in een artikel. Hier zijn ze.

 

kerst make-up 2016

 

Jeffree Star Cosmetics holiday collection 2016

Normaal gesproken zitten de producten van Jeffree Star Cosmetics in een felroze verpakking. Voor Kerst zijn ze dit jaar rood. Jeffree Star Cosmetics wordt tegenwoordig ook bij Beautybay verkocht, scheelt weer verzend- en douanekosten. En het is er ook nog eens sneller. De holiday collection is er ook al gearriveerd.

 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0673/2291/products/bundle_2_grande.jpg?v=1479951450

 

 

Too Faced kerstcollectie 2016

Too Faced is in Nederland alleen maar via Sephora te verkrijgen, maar desalniettemin zijn alle kerstproducten de moeite waard. De producten zijn prachtig, schattig en vooral heel kerstig.

De Too Faced Kerstproducten zijn wel écht een collectie te noemen, zo veel is er. Zo heb je Let It Glow, een highlight en blush set, Merry Kissmas, bestaand uit lipproducten, en tot slot het Grande Hotel Cafe, een set met 3 oogschaduw paletten die zelfs kerstige geurtjes hebben en in een prachtige verpakking zitten. Daarnaast zijn er nog losse producten in de kerstcollectie, zoals mini’s die je in je kerstboom kan hangen.

 

No Title

No Description

 

 

Kylie Cosmetics holiday 2016

Natuurlijk doet Kylie Cosmetics ook mee met kerst! Alsof ze nog niet genoeg geld verdient. Nee, da’s een beetje een grapje. Ze verdient waarschijnlijk veel geld, maar de producten zijn ook wel erg mooi en hebben, eerlijk is eerlijk, een hoog hebben-hebben-gehalte. Voor de meeste mensen.

Voor de oplettende kijker: ik ga het hierna ook nog over Colourpop hebben. Een grappig detail? Colourpop heeft normaal gesproken zilveren afwerking op de liquid lipsticks, en Kylie Cosmetics werkt de liquid lips met zwart af. In de kerstcollecties dit jaar is dat precies omgekeerd.

 

No Title

No Description

 

 

Colourpop | holiday 2016 collection

Hoewel Colourpop een prachtige kerstcollectie heeft, krijg ik er niet echt een kerstgevoel bij. Wel zo’n gevoel van, help m’n creditcard en red m’n portemonnee, ik wil dit kopen totdat de deurwaarders me tegenhouden, maar niet echt hét kerstgevoel. Snap je? Ben ik de enige?

 

No Title

No Description

 

LimeCrime

 

Ik twijfel nog of ik dit nou kerstig vind of niet, maar het is wél een prachtig idee. LimeCrime heeft sowieso altijd wel unieke ideeën qua vormgeving, dat zie je in het hele merk terug. Deze mini liquid lip sets zouden in ieder geval ontzettend mooi onder de kerstboom staan. Tenzij je het inpakt, dan zie je cadeaupapier. En als je het niet inpakt kan je het waarschijnlijk niet laten liggen.

 

https://limecrime-weblinc.netdna-ssl.com/product_images/velve-tin-bundle/Velve%20Tin%20Bundle/58367f3161707015cc1838a1/pdp_main.jpg?c=1479966513&locale=en-us

 

 

Welke make-up kerstcollectie van 2016 vind jij het mooist? Ben ik nog een product vergeten?