Make-up trends waar ik een beetje van moet huilen

Vind je sommige dingen ook niet overdreven? Of gewoon een beetje verdrietig. Ieder z’n eigen smaak natuurlijk, maar ik ben niet heel blij geworden van deze make-up trends van de afgelopen tijd.

 

‘Mushroom’ lipstick

Omdat het zo vreselijk veel op een paddenstoel lijkt, maar niet heus. Ik vind mezelf geen preuts mens, er mag best wel eens met vleeswaren gegooid worden. Maar iets aan deze lipsticks staat me zo tegen. Het is slimme marketing; iedereen heeft het erover, inclusief ik. Maar het voegt gewoon niks toe. Ontwerp anders eens lipsticks in de vorm van katten, schildpadjes of andere schattige diertjes. Dat zou ik nou wél meteen kopen.

 

http://images3.cosmo.ph/2016/05/25/Penis-Shaped-Lipsticks-Are-Real-Unfortunately.jpg

 

Dickliner

Deze trend probeert niet eens te verbergen wat het is. What you see is what you get. Misschien heb je het wel ooit meegemaakt, dat moment dat je in de bus (schoolreisje ofzo) in slaap gevallen bent … wakker wordt, niet snapt waarom iedereen zo stom aan het gniffelen is … en dan kijk je in een spiegel. Heeft iemand met benzinestift een lul op je gezicht getekend. Waarom zou je dat jezelf aandoen?

 

https://metrouk2.files.wordpress.com/2016/11/dickliner-penis-eyeliner.jpg

 

100 layers of makeup

Eerst lijkt het fascinerend, kijken naar hoe iemand 100 lagen van een bepaald make-up product aanbrengt. Maar het is gewoon naar. Ik krijg er koude rillingen van. Vooral wanneer ze op het eind zo’n dikke heuvel, bestaand uit 100 lagen prut van hun gezicht af pulken. Whyyyyyyyyyyyyyyy

Het ziet er toch gewoon eng uit? En het is ook nog eens mega zonde van je make-up. Al die items die je van je zuurverdiende centen hebt gekocht, hoppa, zo de prullenbak in. Ik houd teveel van m’n make-up om dat te kunnen doen.

 

https://vice-images.vice.com/images/content-images/2016/08/02/why-the-fuck-are-beauty-youtubers-putting-100-layers-of-make-up-on-their-faces-body-image-1470154124.jpg?resize=960:*&output-quality=75

 

Kylie Cosmetics

 

Kylie haar make-up blijft voor altijd populair. Ik heb altijd tegen mezelf gezegd dat ik het niet zou gaan kopen, omdat ik het te duur vind voor wat het is en persoonlijk geen fan ben van Kylie. Ze mag er best wezen, hoor. Ze is zelfs een goede zakenvrouw. Alleen volg ik haar niet op social media en trekt ze m’n aandacht gewoon niet echt.

Maar die make-up. Ergens wil ik het toch gewoon hebben. Al helemaal die holiday collection. Stond bijna op het punt om zo’n hele bundle te kopen. Maar eigenlijk kan ik dat niet maken. Een van m’n best gelezen artikelen gaat over waarom ik geen Kylie Cosmetics zou kopen … kom ik opeens met een hele bundle aangekakt. Da’s ook niks. Toch wil ik het.

Dus daar word ik ook een beetje verdrietig van. Het is zo pretty maar duur, en ik mag het niet kopen. :'(

 

Welke make-up trend word jij een beetje verdrietig van?