budget goedkope make-up cadeaus

Tips | Make-up cadeautjes onder de €10!

Goedkope make-up cadeaus | make-up items onder de €10

 

Het is cadeautjesseizoen! Nóg leuker als je van make-up houdt. We weten natuurlijk wel dat er ergens in de wereld leuke budget make-up cadeautjes zijn, maar het is soms even zoeken. Daarom maak ik het je makkelijk en zet ik een aantal pareltjes op een rij. Alle cadeautjes zijn sowieso onder de €10, sommigen zitten daar zelfs een stuk verder onder.

 

budget goedkope make-up cadeaus

 

1. I Heart Makeup | Unicorns Heart

Deze heb ik zelf ook, en als ik ‘m als cadeau had gekregen had ik het net zo geweldig gevonden. Een highlighter met alle kleuren van de regenboog. Maar maak je niet druk, de kleurtjes zijn best wel draagbaar. Dit prachtcadeautje kost €6 en kan je onder andere bestellen bij Boozyshop.

 

2.  Etos Sparkling Body Powder

Want glitters en sparkle in een cadeautje is een prachtige combinatie. Gun iemand anders dat genot. Tip van Etos: mengen met bodylotion. Krijg je dus een soort van highlighter-bodylotion-combinatie. Cool, toch? Kost €7.

 

3. NYX Hot Singles oogschaduw

Deze hot singles maken je blij! Ze zijn namelijk maar €3,25 en hebben een schattige verpakking met een strikje. Ik vind ze echt schattig. Je kan ze o.a. kopen bij Douglas en de NYX store. Kijk daar wel uit dat je niet verleidt wordt tot het kopen van al het andere moois.

 

4. Kiko Water Eyeshadow

Ook weer een mono oogschaduw, alleen zijn bepaalde kleuren van de Kiko Water Eyeshadow ook heel geschikt om als highlighter te gebruiken (208 & 216). Hij kost €8,90, maar bepaalde kleuren zijn wel eens in de aanbieding. Als je geluk hebt scheelt het wat.

 

5. H&M Beauty creamblush

Deze blush valt best wel op om de vorm. Hoe vaak zie je nou een zeshoekige blush? Lijkt me een mooie toevoeging aan je collectie. Je kan ‘m vinden op de site van H&M en in de grotere H&M winkels. €8.

 

6. ELF predesigned sets – feestelijke glitters

ELF heeft iets leuks bedacht voor de feestdagen: make-up setjes met een enorm schattig tasje erbij. In dit specifieke setje (€9) zitten 3 nagellakjes en een oogschaduw. Er zijn echter ook veel andere setjes! Je kan ze allemaal vinden op Eyeslipsface.nl. Er zijn trouwens ook andere tasjes, met bijvoorbeeld een eenhoorn erop.

 

7. Forever 21 Rainbow make-up tasje

Dit is het gaafste make-up tasje dat ik kon vinden, en het past ook nog eens in het budget van het artikel. Hij kost maar €7! Er staan regenbogen op, maar ook hamburgers, friet, hartjes en sterretjes. Een weerspiegeling van het ideale leven. Ik ben niet in de Forever 21 winkel geweest, dus weet niet of ze ‘m daar (nog) hebben, maar online kun je dit make-up tasje in ieder geval wél vinden.

 

Welk item vind jij het leukst?