mac mariah carey lipstick review all i want

MAC x Mariah Carey | All I Want lipstick review

MAC x Mariah Carey | All I Want lipstick review

Deze limited edition samenwerking van MAC springt eruit. Het zilver, de glitters, het ontwerp: het zijn stuk voor stuk pareltjes. Normaal ben ik dan ook niet zo’n verzamelaar van alle MAC limited editions, maar van de Mariah Carey samenwerking wilde ik minstens één product hebben. Dat is de lipstick ‘All I want’ geworden.

 

mac mariah carey lipstick review all i want

 

Waarom ik sowieso een lipstick van de MAC x Mariah Carey collectie wilde hebben spreekt voor zich, toch? De huls is adembenemend mooi. De vlinder die in de lipstick zelf staat, vind ik ook al zo’n prachtig en elegant detail. Al die glitters, met goud afgewerkt. Moet er een beetje van kwijlen, heeft er iemand een doekje?

De kleur ‘All I Want’ heeft een frost finish. Ik heb nog nooit een lipstick met een frost finish gehad, en wist ook niet zo goed wat dat was. Ik hoopte dat het iets met metallic of glitters of iets in die richting zou zijn. En daar heb ik gelukkig gelijk in gekregen: het is eigenlijk een beetje van allebei. Het lijkt op metallic van een afstandje, maar er zitten wel glitters in. All I Want van MAC x Mariah Carey is een soort champagne-kleur.

 

mac mariah collection lipstick review all i want

 

Deze lipstick heb ik direct van de MAC site besteld, en het was ook meteen de eerste keer dat ik zo hard op een limited edition van MAC heb zitten azen. Ik dacht dat de limited editions even duur zouden zijn als de gewone MAC lipsticks. Nope. De MAC x Mariah Carey lipstick heeft me €23 gekost, wat wel iets duurder dan de gewone lipsticks is. Maar ik moest en zou deze kopen en daarbij zouden die paar euro’s me zeker niet in de weg gaan staan. Zodoende.

 

mac mariah carey swatch lipstick all i want

 

Toen ik deze swatch maakte dacht ik: zou dit niet een geweldige highlighter zijn? Hij heeft glans, hij heeft wat glitter, een mooie champagne kleur … Maar het is een lipstick. Dit is dus wat die frost finish betekent; eigenlijk een soort highlighter finish. Misschien ga ik deze nog wel eens proberen om als highlighter te gebruiken, niets is te gek voor me.

 

mariah carey all I want lip swatch

 

Echt een soort highlighter kleur, dus. Misschien niet iets wat je snel zo zou dragen, maar ik heb deze eigenlijk besteld om over andere lipsticks heen te dragen. Hoewel ik ‘m op zichzelf ook wel iets speciaals vind hebben.

Hij droogt niet helemaal op zoals matte lipsticks, had ik ook niet verwacht. Toch vind ik de houdbaarheid best wel goed! Vergelijkbaar met andere lipsticks van MAC. Na een maaltijd moet je ‘m wel bijwerken, maar zolang je je lippen niet gaat baden in een kom olijfolie in de tussentijd blijft ‘ie prima zitten.

 

mac mariah carey lipstick review collection

 

Zo staat het bij de rest van de look. Staat goed bij de highlighter, vind ik! De MAC x Mariah Carey All I Want lipstick ga ik zeker vaker gebruiken. Een keertje testen als highlighter, en kijken hoe ‘ie staat over andere lipsticks heen. Ik ben er nu al blij mee.

 

Heb jij iets van de MAC x Mariah Carey collectie gekocht of op je verlanglijstje?