make-up nieuws

Make-up nieuwtjes & updates | Urban Decay, Too Faced & Kylie

Make-up nieuwtjes & updates | Nieuw Urban Decay palette, Too Faced Sweet Peach release + app & The Kylie Shop

 

Make-up merken zijn blijkbaar bezig met nieuwe manieren om ons fan te maken van hun merk. Urban Decay komt dan wel met een nieuw palette, maar Too Faced lanceert naast de Sweet Peach collectie ook nog eens de Sweet Peach Emoji App. Kylie Cosmetics zoekt het op een andere manier: die gaat ‘ouderwets’ merchandise verkopen.

 

make-up nieuws

 

 

Urban Decay After Dark palette

Even beginnen met het échte make-up product: het nieuwe palette van Urban Decay, After Dark. Dit palette gaat in het assortiment van Urban Decay het Electric palette vervangen, voor de kenner. Daarom is op Sephora en Urban Decay het Electric palette ook flink afgeprijsd.

Geen van deze kleuren in dit palette is matte; het is dus echt een shiny palette. Maar ik houd wel van glans en glitter. Ik denk dat de meeste make-up liefhebbers het met me eens zijn. Er is nog geen exacte release datum bekend, ik denk dat ze nog even wachten tot alle Electric palettes de deur uit zijn.

 

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15337529_1847646445471661_8015910565083969031_n.jpg?oh=aa9cfb97425feea6a8c23c85689b74fd&oe=58FC5A70

 

Too Faced Sweet Peach collection + Too Faced Sweet Peach Emoji App

 

Too Faced speelt wel erg slim in op de Sweet Peach hype. Het palette is bijna een jaar terug als limited edition uitgebracht, en komt nu weer terug met een hele Sweet Peach collectie. Over deze collectie heb ik al eerder geschreven, maar nu kan ik bevestigen dat deze collectie 15 december uit wordt gebracht! Op Sephora.com en Too Faced. Europese Sephora’s zullen ietsje langer moeten wachten.

Daar is nóg een leuke -en gratis- verrassing bij gekomen: de Too Faced Sweet Peach Emoji App! De schattige vormgeving van de Sweet Peach producten kun je namelijk eigenlijk wel heel goed verwerken in schattige emoji’s, dacht Too Faced. Ik ben het met ze eens.

 

Too Faced Sweet Peach Emoji App

 

Als je de app geïnstalleerd hebt moet je nog wel wat in de instellingen van je toetsenbord veranderen om ze te kunnen gebruiken. De stappen die je hiervoor moet nemen zijn niet zo lastig en staan ook duidelijk in de app uitgelegd. Dan kan je schattige Sweet Peach Emoji’s en gifjes sturen! Geniaal. Enige wat jammer is, is dat de emoji als plaatje verstuurt. Too Faced kan natuurlijk niet Whatsapp zo ver krijgen dat ze de Sweet Peach Emoji’s invoeren, dus dan maar op deze manier.

 

Kylie merchandise: The Kylie Shop | accessoires en kleding

Als je al fan was van Kylie Cosmetics, kan je dit straks ook nog eens een stapje verder nemen met de merchandise die Kylie uit gaat brengen. Tot nu toe zijn deze petjes, sokken en telefoonhoesjes bekend, maar uiteindelijk zal er natuurlijk wel meer komen.

Ik zelf ben geen súper fan van Kylie, maar als er merchandise werd uitgebracht van een make-up merk waar ik super dol op ben zou ik het echt meteen allemaal bestellen.

Deze items worden wél op een andere site verkocht dan Kylie Cosmetics; The Kylie Shop. 10 december is het zo ver! Op de site wordt er ook alvast afgeteld.

 

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15241972_1846061995630106_1623654849794480712_n.jpg?oh=9a2a7f7156c50db1dea2b531bb0f4e0b&oe=58FB4500

 

 

Wat vind je leuker: een app van een make-up merk, of merchandise?