Achter het scherm | All I want for Christmas …

Ik heb al meer dan genoeg kerstcadeaus voor mezelf besteld, dus dit gaat niet over cadeautjes. Er zijn gewoon een paar dingen  die ik héél graag voor kerst zou willen. Mijn kerstwensen. Dit zou m’n leven nou echt beter maken.

 

img_14791

 

Op het moment ben ik vet druk met school. De resultaten zijn tot nu toe goed, maar m’n leven achter het scherm is eigenlijk heel saai. Daarom doe ik in plaats van een soort fotodagboekje bijhouden gewoon een ander soort stukje over mezelf. Dit keer zijn het m’n kerstwensen!

 

Meer slaap. Ik slaap al bovengemiddeld veel, maar ik houd van slapen. Ik wou dat ik elke dag 12 uur kon slapen. Heerlijk. Hoef ik nooit meer moe ergens naartoe. Momenteel slaap ik 7-10 uur per nacht en daar komen 3-7 dutjes per week bij. Een dutje duurt zo’n 1-4 uur.

Dat de pakketjesbezorger 10 seconden langer voor de deur blijft staan voordat ‘ie weggaat. En ook koekjes uitdeelt voor alle ongemakken uit het verleden. Die mensen rennen zo snel weg! Zodra ‘ie aanbelt heb je een splitseconde om te bepalen of je een sprint naar de deur trekt, of dat je bijvoorbeeld met je haar in de krul zit en het al nooit meer gaat redden. Zelfs als ik een sprintje trek staat meneer al een briefje te schrijven omdat ik ‘niet opendeed’. Doe even normaal. Blijf staan en geef koekjes.

Een monsterlijk grote karaf Fanta Exotic. Ben opeens verslaafd aan die zooi. Maar het is zo lekker. Zijn er meer fans?

Een pomeriaan pup. Geen uitleg nodig, kijk dit.

 

No Title

No Description

 

Alle Dexter afleveringen vergeten. Zodat ik het allemaal opnieuw kan kijken en nóg een keer de tijd van m’n leven heb. Wat voor serie zou jij willen vergeten, zodat je ‘m nog een keer opnieuw zou kunnen kijken?

Een McFrietjesboom en pizzastruik. Scheelt me bezorgkosten en naar de winkel gaan. McDonald’s ligt hier ook niet echt op de route, moet er echt speciaal naartoe. Ik houd ervan, maar zou het liever gewoon in de tuin plukken. Zou het dan ook gezonder zijn, als het in de tuin groeit?

Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen. Even serieus, dit is eigenlijk zelfs een beetje sneu. Bijna alle tijd die ik heb gaat in school en bloggen zitten. Elke dag denk ik wel, ‘ik wil naar oooomaaaaaa’. Of dat ik gewoon even met m’n vrienden naar een belachelijk TV programma zou willen kijken en het uitlachen, of een of ander stom spel doen – dat dan toch leuk blijkt. Alle broertjes en zusjes die ik heb knuffelen. Ondertussen ben ik met een retesaai verslag bezig, back to reality.

Minder witte haren. Ik vind het echt eng, maar ik heb al minstens een stuk of 10 witte haren op m’n hoofd gevonden. Ik ben 23?! Wat is deze. Ik geef m’n school de schuld. Gelukkig zitten ze niet bovenop m’n hoofd maar onder ander haar ‘verstopt’.

 

Wat zou jij -behalve cadeautjes- voor Kerst willen?