Kerst WINACTIE | Urban Decay Afterglow Highlighter Sin + 20x sneeuwvlok oorbellen!

Kerst WINACTIE | Urban Decay Afterglow Highlighter Sin + 20x sneeuwvlok oorbellen

 

Omdat m’n blog vandaag precies een jaar bestaat én omdat het over niet al te lange tijd kerst is, wilde ik weer een winactie organiseren! Dit keer kun je de Urban Decay Afterglow Highlighter in de kleur Sin winnen! En als je die niet wint, wees niet getreurd: ik geef ook nog 20 setjes schattige sneeuwvlok oorbelletjes weg.

 

urban decay afterglow sin

 

Winacties organiseren heb ik altijd leuk gevonden. Heerlijk om iemand blij te kunnen maken! Al het enthousiasme dat bij een winactie komt kijken word ik blij van. Ik heb 1 probleem met winacties: ik vind het niet leuk dat ik maar 1 winnaar kan kiezen. Het liefst zou ik iedereen wat geven!

Daarom geef ik naast de Urban Decay Afterglow Highlighter in de kleur Sin ook nog eens 20 paar sneeuwvlok oorbellen weg. Zo kan ik wel 21 mensen blij maken met een kerstcadeautje! Ik weet dat het niet érg veel is, zo’n paar oorbellen, maar ik beloof je dat je er een heel leuk kerstkaartje bij krijgt. Hopelijk worden jullie er net zo blij van als ik.

Dus, wil je gezellig meevieren dat het bijna kerst is en dat Matte & Shimmer een jaar bestaat? Doe dan mee!

 

img_2206-2

 

Hoe doe je mee met de winactie?

Dit keer is er maar 1 verplichte stap voor deelname: laat een reactie achter en vul daarbij een geldig e-mailadres in.
Wanneer je onder deze post een reactie achterlaat moet je je naam, e-mailadres en eventueel website invullen. Als je daar je e-mailadres invult is die alleen voor mij als beheerder van deze site zichtbaar.

 

Maar je kunt wél je kansen vergroten! Hoe doe je dat?

Het is dit keer niet verplicht om me waar dan ook te volgen, maar ik vind het wel heel erg lief als jullie dat willen doen. Alleen als je het leuk vindt natuurlijk. Als je me al volgt, helemaal top! Je kan dus meer kans maken door:

  • Matte & Shimmer te volgen op Instagram (+1) en anderen te taggen bij de Instagram post (+1), of deze te delen (+1).
  • Matte & Shimmer een Facebook like te geven (+1)  of anderen taggen in het Facebook bericht.
  • Matte & Shimmer te volgen op Snapchat (+1) matteshimmer
  • Lid worden van de Matte & Shimmer LIVE blog Facebook groep, waar ik live kom om beauty&blog dingetjes te laten zien.

 

Je kan meedoen tot en met 7 december. Daarna ga ik alle winaars mailen en alles opsturen, zodat iedereen z’n prijs voor Kerst binnen heeft!

 

Doe je mee met deze winactie?