beauty make-up kerst boom decoratie

Beauty | leuke, mooie en schattige kerst accessoires

Beauty kerst accessoires

 

Ook voor de beauty liefhebbers zijn er leuke kerst accessoires! Van een lipstick in de kerstboom tot aan kerstbal-oorbellen. En alles wat er tussen in zit. Ik heb een aantal leuke, mooie en schattige beauty kerst accessoires op een rijtje gezet.

 

beauty make-up kerst boom decoratie

 

De kerstbal oorbelletjes zijn van H&M.

 

Too Faced (lipstick) Christmas ornament

Hier kan je dubbel plezier van hebben: je kan het -als een soort kerstbal- in je kerstboom hangen en er zit ook nog eens een echt product in! Niet het originele formaat, maar ‘deluxe’ formaat. Hij is er ook in een lipgloss en mascara variant. Hoe schattig, als je allemaal make-up in je kerstboom hebt hangen? Ze kosten $12 per stuk.

 

https://d210vlyat54t3c.cloudfront.net/media/transfer/img/web_melted_ornament_front_2.jpg

 

Schattige kerstkaarten van Kaartwereld

Kerstkaartjes, ik vind het altijd moeilijk om iets te vinden wat ik bij mezelf vind passen. Het is wel een boodschap die je stuurt hé. Ik vind het dan wel altijd leuk als je aan een kaartje meteen ziet (of in ieder geval gaat vermoeden) dat ‘ie van mij komt. Deze kertskaartjes vind ik meteen leuk! Sparkle met alle glitters die je hebt, en maak er een donutastic Kerstfeest van. Je kan de kaartjes vinden door op ‘kerstkaarten’ in de titel hierboven te klikken.

 

 

love-sam-kerst-its-the-season-to-sparkle-goud-voorkant studio-inktvis-kerst-merry-everything-happy-always-ijsbeer-voorkantkaartwereld kerstkaarten

 

W7 Let’s Go Crackers

Zoek je nog leuke mini cadeautjes voor kerst? Of misschien wil je deze make-up schatjes ook wel in de boom hangen … De W7 Crackers kunnen als beiden functioneren. Kerstig en schattig!

 

http://static.webshopapp.com/shops/101258/files/086753174/w7-w7-lets-go-crackers.jpg

 

L’Occitane | gevulde kerstbal

Nog iets leuks voor beautyliefhebbers om in de kerstboom te hangen … deze kerstbal van L’Occitane! Mét inhoud natuurlijk: een bodylotion, zeepje en handcrème.

Sorry voor de sneu kleine foto, kon geen grotere vinden. Hier kan je ‘m kopen en ook inzoomen op het plaatje.

 

No Title

No Description

 

Lush Santasaurus bubble bar

Ik vind het echt een schatje, de Santasaurus. Handig dat ‘ie op een stokje zit, en leuk voor de kerstsfeer. Je zou de Santasaurus zelfs in een kerststukje kunnen verwerken. Doen mensen dat nog, kerststukjes maken? Met dat gekke groene spul? Zeg dat je weet waar ik het over heb.

In ieder geval, feestdagengenot voor iedereen, ook onder de douche en in bad. Lang leve de Santasaurus en de rest van de (kerst)collectie van Lush.

 

No Title

No Description

 

 

Betrek jij graag ook beauty en/of make-up bij kerst? Hoe doe jij dat het liefst?