Glamglow Youthmud treatment review

Glamglow Youthmud review | een masker van 1 euro per gram?!

Glamglow Youthmud Treatment review

De Glamglow maskers hebben wel enige bekendheid in de beautywereld. Ook zijn ze niet erg goedkoop: je betaalt in principe €1 per gram product. Een potje van 50 gram kost namelijk €50. Daar vloeien wel hoge verwachtingen uit voort. Maakt het Glamglow Youthmud masker die verwachtingen waar?

 

Glamglow Youthmud treatment review

 

Cosmetica en beautyproducten maken altijd een heleboel beloftes. Ik snap eigenlijk niet waarom, want een product kan bijna nooit ál die beloftes waarmaken. Daarom kijk ik zelf liever gewoon naar wat het product concreet doet, en of ik dat de prijs waard vind.

Dit keer test ik dus de GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment. Ik had vaker foto’s van de potjes gezien, maar toen ik ‘m in de winkel vast had viel het formaat me al tegen. Ik had eigenlijk verwacht dat het potje wat groter zou zijn. Daarna bleek dus dat het potje net een half ons product bevat. Normaal gesproken zou ik denken, lik me bolle vessie, ik koop wel iets anders. Maar dit product wekt op de een of andere manier dat ‘hebben, hebben’ gevoel bij me op. Dus toen ben ik er toch voor gevallen.

 

glamglow youthmud treatment review

 

Ik had er eigenlijk een euromunt naast moeten leggen. Het is echt geen groot potje. Maar het spul dat erin zit schijnt bijna een magische werking te hebben. Het geeft in ieder geval een gevoel van luxe, om dit in je kast te hebben liggen. Maar daar kopen we het niet (alleen) voor.

Dit maskertje zou je een jeugdig strak en gezuiverd huidje moeten geven en heeft een tingling exfoliërende werking. Tingling is meestal cosmetica-taal voor ‘het gaat branden’. In het potje zit een grijs goedje met een soort zwarte stukjes erin.

 

glamglow review

 

Zo ziet het spulletje er dus uit. Ik heb hier waarschijnlijk gewoon een euro aan product over m’n hand uitgesmeerd. Gewoon om jullie te laten zien hoe het eruit ziet. Best wel lief van mij, toch?

Nou, vooruit ermee, hup op m’n bakkes.

 

img_3037

 

Ja, ik draag gewoon m’n wenkbrauwen wanneer ik een maskertje gebruik. Maar geen andere make-up, wees gerust.

Spanning en sensatie. Nadat ik het maskertje op m’n gezicht heb gesmeerd begint het wel te tintelen, inderdaad. Misschien een klein beetje branderig gevoel zelfs. Als je iemand bent die de verpakking niet leest, en niet wist dat dit zou gaan tintelen, zou je misschien gaan twijfelen of je er een beetje allergisch voor bent. Geen zorgen, het wordt niet heel erg of pijnlijk, en als het masker opdroogt trekt het gevoel ook weg.

Nadat ik de rit heb uitgezeten en 20 euro van m’n gezicht heb gespoeld ben ik eens grondig m’n gezicht gaan inspecteren. Eerst wat me opviel, is dat m’n huid wel echt veel strakker voelt! Je voelt dus ook echt een verschil. Van dichtbij heb ik ook wel structuur in m’n huid zitten, dat lijkt ook een stuk minder. Niet helemaal weg, maar wel minder. M’n huid voelt ook echt zacht.

Conclusie: hoewel een product eigenlijk nooit zo’n hoge prijs helemaal goed kan maken, is het wel een masker dat écht een merkbare werking heeft. Echte cosmetische wondermiddelen bestaan naar mijn idee niet, maar het maakt dus wel verschil.

Heb je een keer geld te veel, cadeaubonnen over of weet je niet wat je voor je verjaardag of Kerst moet vragen? Dan is dit wel een heel leuk spulletje om op je gezicht te smeren. Of ik het nou echt van m’n zuurverdiende centen elke paar maanden zou gaan kopen, dat is dan weer een andere vraag.

 

Heb jij een favoriet gezichtsmasker?