Make-up collectie goals

Make-up collectie goals

Ik weet dat ik niet de enige ben die heel erg veel van make-up houdt. Zo veel dat je een hele kamer zou willen kunnen vullen met al die prachtige items. Bakken en kastjes vol, netjes gesorteerd. Who’s with me? Kom gezellig kijken naar en kwijlen om deze prachtige make-up collecties.

 

http://az616578.vo.msecnd.net/files/2016/06/10/636011177997594741-1608332578_carli%20bybel%20makeup%202.jpg

 

 

Ik bedoel, kijk dit nou. Volgens mij zijn dit alleen nog maar lipsticks, lippotloden en wat kwasten. Van de geordendheid alleen al word ik erg gelukkig. Mooie acryl lades. Gesorteerd op kleur en soort. Hier kan ik nou echt een tijdje naar kijken.

Ooit zal ik ook minstens zo veel lipsticks hebben. Als m’n portemonnee het toelaat en niet alles al over datum is voordat de nieuwere ladingen binnen komen. Want ja, helaas, om te janken: make-up gaat uiteindelijk ook over datum.

 

Colourpop is ook zoiets waar ik blij van word. Hoe meer, hoe beter.

 

No Title

No Description

 

Dit is toch gewoon prachtig om te zien? Ik heb al aardig wat Colourpop verzameld, maar zo ver ben ik nog niet. Naast een mega ontelbare stapel oogschaduws van Colourpop zou ik ook nog wel een minstens net zo grote stash liquid lipsticks en Lippie Stix van Colourpop willen hebben. Dat je dan zo veel make-up hebt dat je het allemaal niet meer kan dragen maakt me niet uit. Ik kan het wel elke dag aanschouwen en aaien.

 

Ik houd ook van de liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics.

 

No Title

No Description

 

Dit wil ik. En dan ook nog alles van de nieuwe collecties erbij. Zo veel liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics dat ik er een regenboog en een snelweg tot aan Curaçao mee kan bouwen. Alleen dan heb ik pas genoeg.

Op de foto zie je alleen de vaste collectie. Er zijn nog limited editions met een gele, witte en rode verpakking (geweest). De collectie hierboven is dus prachtig maar het zijn ze niet allemaal. Toch kijk ik er graag naar. Word ik rustig van.

Ten slotte wil ik een speciale babykamer voor al m’n make-up. Echte baby’s komen er niet in, alleen echte make-up.

 

No Title

No Description

 

Zoiets. Die lampjes, hoe mooi? En die rekjes. En dan heb je ook nog al die kastjes. En dan stel ik me nog voor dat links van het bureau -wat je op het plaatje niet kan zien- er nog meer kastjes staan. Want als je zo’n kamer hebt moeten er ook wel walgelijke hoeveelheden make-up in zitten. En planken en rekjes voor alle palettes. Ik zou me er helemaal uitleven. En in opsluiten. En nooit meer uitkomen. Als je na een paar jaar de deur open doet ben ik opgemaakt en in vrede ten ruste gegaan.

 

Denk jij dat ’te veel make-up hebben’ bestaat?