koukleum bestendig en fabulous

Make-up & fashion | koukleum bestendig & fabulous

Make-up & fashion tips | koukleum bestendig & fabulous

 

Hoewel het in Nederland altijd koud lijkt te zijn, zit nu écht de koudere periode er weer aan te komen. Ik ben graag extreem ingepakt, maar wil er ook nog fabulous uitzien. In dit artikel laat ik zien hoe je dit kan combineren.

 

koukleum bestendig en fabulous

 

Het begint allemaal met een lekkere warme jas. Eentje die ook fabulous is. Een jas met die lekker gevoerd is, met een (faux) fur kraagje. Alsof je een warm dekentje om je heen slaat. En je ziet er nog geweldig uit ook. Je kan natuurlijk uit alle kleuren kiezen die je maar wilt. Van zwart met donkergroen tot all-black.

 

http://www.knocknok-fashion.com/media/catalog/product/cache/2/thumbnail/800x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/i/vintage_jacke_pink2.jpg

 

 

Fabulous muts & handschoenen

Voor koukleumpjes als ik zijn handschoenen en een lekkere warme muts je beste vrienden. Als je hoofd en handen warm zijn is het allemaal gewoon wat draaglijker. Deze beste vriendjes mogen er best glamorous uitzien wat mij betreft. Dit setje is ook in het wit verkrijgbaar. Combineert eigenlijk met alles wel!

 

No Title

No Description

 

Houd je sjaal lipstick-vrij

En houd je mokje warme chocolademelk ook lipstick vrij: draag een matte liquid lipstick. Deze geven het minst tot helemaal niet af. Ik heb menig sjaals verpest met lipstick die er lastig uit gaat, helaas. Vergeet niet om aan het einde van de dag, wanneer je al je make-up eraf hebt gehaald en lekker met je dekentje op de bank zit, je lippen te verwennen met een eindeloos dikke laag lippenbalsem. Dan zijn ze weer verzorgd en voorbereid op de volgende dag van het lippen-uitdrogende-seizoen.

 

Colourpop Love Bug review

 

Houd je wenkbrauwen veegbestendig en waterproof

Het gaat regenen. Of sneeuwen. Of allebei. Je capuchon of muts gaat langs je wenkbrauwen en je wilt ze nog wel houden nadat je die afzet. Gebruik stevig spul voor je wenkies! Wunderbrow houdt echt héél erg goed, maar Dipbrow van Anastasia doet het ook heel netjes. Ik heb dit niet getest, maar ik denk eigenlijk dat je wenkbrauwen sprayen met een beetje haarspray ook wel wil helpen.

 

Schoenen die eigenlijk sloffen zijn, maar sociaal geaccepteerd om buiten te dragen

En dan heb ik het inderdaad over uggs of schoenen die daar op lijken. Zelf heb ik ook een paar staan. Deze laarsjes hebben wel iets weg van uggs, maar ik vind ze toch een stuk leuker. Ze zijn trouwens niet duur en in  veel kleuren beschikbaar. Echt, houd die voetjes warm. Word je blij van.

 

No Title

No Description

 

Houd een lichtere foundation op voorraad

Al onze zomertintjes zijn aan het vervagen, en het wordt weer tijd om aan een lichtere foundation te gaan. Je kan elk seizoen een andere foundation gaat kopen, of in de winter een zonnebankje pakken, maar je kan ook iets anders doen: een budget foundation achter de hand houden die te licht is. Zo kan je die altijd mengen met de foundation die je het liefste gebruikt, om het juiste tintje te krijgen.

 

Heb jij nog een tip voor fabulous koukleumen om de winter door te komen?