Wunderkiss review vollere lippen

Wunderkiss review | Vollere lippen zonder injecties?

Wunderkiss review | Vollere lippen zonder injecties

 

Vandaag laat ik een speciaal product zien dat ik heb getest: de Wunderkiss. Wunderkiss belooft je in 2 minuten vollere lippen te geven, zonder injecties of gekke bijkomstigheden. Ik was wel erg benieuwd of dat echt kan! Hier is de review.

 

Wunderkiss review vollere lippen

 

Dus even over die Wunderkiss. Wat het belooft weten we nu al. Ik heb ‘m mogen testen; als je ‘m wil kopen ben je €35 kwijt. Het is een setje van 2 producten: de Wunderkiss Lip Plumping Gloss en de Wunderkiss Lip Plumping booster.

Er staan allerlei waarschuwingen en tips op de verpakking; het is dus wel echt iets om goed door te nemen voordat je dit gaat gebruiken. Op de verpakking staat onder andere dat je een tintelend gevoel in je lippen krijgt, van dat soort dingen word ik dus bang dat het gaat branden. Om die reden heb ik het testen van de Wunderkiss ook een paar dagen uitgesteld, mietje dat ik ben.

 

Wunderkiss lip plumping review

 

De handleiding die erbij zit lijkt eigenlijk best uitgebreid, het is zo’n heel boekje in ikea-stijl: plaatjes en nummertjes. Het komt er allemaal op neer dat je de Lip Plumper, dat spulletje dat in de plastic nep-‘injectienaald’ zit, niet meteen op je lippen aan moet brengen: je moet het eerste mengen met de lipgloss. Wat inhoudt dat je het gewoon bij de lipgloss injecteert, het even met de applicator mengt en een halve minuut laat staan. Daarna kan je het op je lippen aanbrengen. Gewoon met de applicator.

Gelukkig ging het niet branden. Ook niet echt tintelen. Het voelt meer als een mint-effect, als je snapt wat ik bedoel. Dat gevoel van een scherp pepermuntje. Dat is het. Totaal niet pijnlijk, maar je voelt het wel werken.

 

Wunderkiss review effect result

Links is voor, rechts is na.

Het resultaat! Als je goed kijkt zie je dat m’n onderlip iets meer naar voren is gaan staan. Natuurlijk laat het glossy effect je lippen voller lijken, maar ik merk wel echt dat m’n onderlip wat voller is geworden. M’n bovenlip lijkt niet per se groter maar wel meer gevormd. Gedefinieerd. Niet opeens Kylie Jenner lippen, maar wel verschil.

Uiteindelijk is er iets anders geweest wat me erg opviel, vooral nadat ik het nog wat langer in heb laten trekken:

 

wunderkiss review

 

De lijntjes in m’n lippen zijn helemaal opgevuld! Ze zijn gewoon weg. Ik ben erg blij met m’n lippen; de lijntjes zijn eigenlijk het enige wat ik eraan zou willen verbeteren. Maar dat is echt een mini detail, niet iets waar ik me aan stoor. Ik was toch best wel verrast dat die ook (tijdelijk) zijn opgevuld door de Wunderkiss. Een handige bijkomstigheid.

Conclusie: als je echt van cup size A naar D wilt, maar dan wat je lippen betreft, kun je dat niet van dit product verwachten. Als je zo’n mega verschil wil werken lipinjecties toch wel beter. Maar het doet wel écht wat. Iets vollere lippen, en ook lijntjes zie je minder tot helemaal niet. Alles lijkt gewoon een beetje opgevuld!

Voor pijn hoef je niet bang te zijn. Of je Wunderkiss de prijs waard vindt is aan jou, ik heb in ieder geval m’n best gedaan om zo goed mogelijk te laten zien en omschrijven wat het allemaal doet.

 

Zou Wunderkiss iets voor jou zijn?