visa lux cosmetics highligher

Nieuw: Visa Lux Cosmetics | Aztec Gold highlighter review

Nieuw: Visa Lux Cosmetics | Aztec Gold highlighter review

 

Hoe leuk is het om nieuwe merken te ontdekken? Nog leuker om te zien hoe een nieuw make-up merk ontstaat! Sinds kort is er namelijk Visa Lux: handgemaakte highlighters. Ik heb een plekje in het testpanel kunnen veroveren en laat jullie  vandaag de Visa Lux highlighter in Aztec Gold zien.

 

visa lux cosmetics review

 

Visa Lux cosmetics is dus nét opgestart. Er zijn nu 4 verschillende highlighters, waarvan ik de kleur Aztec Gold heb getest. Een goudgele highlighter met een glans die je zo sterk op kan bouwen als je maar wilt. De highlighter die je op de foto zit is een tester; de echte highlighters worden in een grotere pan gedrukt.

De highlighters van Visa Lux cosmetics kosten €9,95 en je kan ze hier bestellen. Op de Instagram en Facebookpagina kun je nog alle kleuren en meer informatie over de highlighters bekijken.

 

visa lux cosmetics review

 

Hier zie je een swatch van Visa Lux highlighter Aztec Gold. Een goudgele kleur met mooi pigment. De ondertoon is naar mijn idee niet echt warm maar ook niet echt heel koel. Hij lijkt op de foto misschien een beetje koel, maar wanneer ik ‘m op m’n gezicht heb aangebracht ziet het er best wel neutraal uit.

 

visa lux cosmetics highligher

 

Voor reviews breng ik producten altijd best wel heftig aan, zo ook met deze highlighter. Hij is niet bij de eerste veeg van je kwast zo sterk als ik ‘m hier heb aangebracht, het is echt een product wat rustig begint en je heel heftig op kan bouwen, als je dat wilt. Zo niet, dan laat je het lekker subtiel en rustig.

Vaak kan het best lastig zijn om een highlighter duidelijk op de foto te krijgen, bij deze highlighter heb ik daar geen moeite voor hoeven doen. Deze highlighter baby is niet verlegen.

 

visa lux cosmetics highlighter review

 

Eerlijk gezegd doet deze highlighter me heel erg denken aan m’n favoriete kleur uit de Glow Kit van Anastasia. Ik vind het echt een prachtige highlighter. Je ziet ook dat hij niet grof of korrelig is en echt glans geef. Ik ben fan!

Als je wilt weten welke producten ik nog meer voor looks gebruik kan je m’n foto’s bekijken op Instagram. Ook laat ik op Snapchat (matteshimmer) vaak previews van producten, blogartikelen en looks zien.

Vergeet niet de Facebookpagina van Visa Lux te liken, of een kijkje te nemen op het Instagram account: er zit namelijk een giveaway aan te komen!

Houd je meer van een opvallende of een subtiele highlight?