Anastasia Beverly Hills moonchild

Kwalitatieve dupes | Anastasia Beverly Hills Moonchild & Sweets Glow Kit

Anastasia Beverly Hills Moonchild & Sweets Glow Kit dupe

 

De Glow Kits van Anastasia Beverly Hills zijn prachtige highlighter palettes waarvan Moonchild een apart en uniek kindje is. Als je de mooie en aparte kleuren van dit palette eens wil testen zonder de hoge originele prijs ervoor neer te tellen, kun je hier een mooie dupe vinden. Ook de Sweets Glow Kit is een pareltje waar een mooie en kwalitatieve dupe van te vinden is.

 

Anastasia Beverly Hills moonchild

 

De kleuren in het Anastasia Beverly Hills Moonchild palette bestaan uit ijzige witte kleuren, zilver en blauw. Vrij unieke kleuren. Dit palette kost €40, en dan hebben we het nog niet eens over verzendkosten of importkosten gehad. Een prijzige aankoop.

Deze kleurtonen vind je ook in het Midas Touch higlighter palette van Sleek. Grappig, want dit palette bestaat eigenlijk langer dan de Moonchild Glow Kit. Grootste verschil tussen de 2 is dat het Midas Touch palette slechts 4 kleuren bevat.

 

Sleek MakeUP – Boots

For You. For Me. For Everyone! Shop Sleek MakeUP highlighters, contour kits, blush, foundation & more at boots.com. Order & collect in store.

 

Maar de kleuren komen qua tinten en tonen wél redelijk overeen. En eerlijk is eerlijk, ik vind het Sleek palette er ook best wel mooi uitzien. Deze is ook een stuk vriendelijker geprijsd (een euro’tje of 13) en makkelijker verkrijgbaar.

 

http://moorebeauty91.com/wp-content/uploads/2015/12/IMG_1524-copy.jpg

 

Swatches van het Midas Touch highlighter palette van Sleek. Een witte kleur, een blauwe kleur, een zilveren kleur en een kleur (Rinestone) waarvan ik niet zo goed weet hoe ik die moet omschrijven. Maar je kan de swatches zien.

 

 

Dan zijn er nog 2 palettes waarvan de overeenkomsten me opgevallen zijn: de Anastasia Beverly Hills Glow Kit in Sweets en het Solstice highlighting palette van Sleek.

 

No Title

No Description

 

Beide palettes hebben een oranje-achtige kleur, een perzik-achtige kleur, een kleur met een paarse toon en lichte neutrale kleur.

 

No Title

No Description

 

Het Solstice palette van Sleek is op zichzelf al populair genoeg. Misschien kunnen we zelfs wel spreken van een hype. Grote kans dat je ‘m al in huis of op je wishlist hebt staan. Over dit palette heb ik zelf ook een review gemaakt, en ik kan je beloven dat je erg blij gaat worden van de kwaliteit en het shine-gehalte van dit palette.

Hoewel het toeval is dat beide dupes van Sleek komen zoek ik er verder niks achter. Mooi toch, dat er eigenlijk bijna altijd wel dupes te vinden zijn die (bijna) net zo kwalitatief zijn als het origineel?

Het Sleek Solstice palette kun je o.a. bij Boozyshop en Ici Paris XL vinden.

Zou jij een blauwe highlighter gebruiken?