Morphe 35O (Matte) review & look

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Na veel bloed, zweet tranen en wachten heb ik eindelijk het Morphe 35O (matte) palette kunnen bemachtigen! Ondanks het feit dat dit palette door best veel webwinkels wordt verkocht is het toch moeilijk om eraan te komen: hij is namelijk altijd uitverkocht. En wanneer ‘ie is aangevuld is alles een paar uur later wéér uitverkocht. Maar, het is me gelukt, en hier is de review!

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Het Morphe 35O (Matte) palette kost maar 25 euro en is te vinden bij o.a. Boozyshop en Beautybay. En prachtig palette met rode, oranje en veel bruine kleuren, die bijna allemaal 1 ding gemeen hebben: een prachtige warme ondertoon.

Een tip als je ook aan dit palette wil komen maar ‘m vaak nét misgrijpt: veel make-up webwinkels kunnen je een melding per e-mail sturen wanneer producten worden bijgevuld. Meld je daarvoor aan! Houd ook beauty groepen in de gaten.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Omgerekend is dit best wel een voordelig palette; €25 voor 35 kleuren. Het Morphe 35O palette is wel een stukje groter dan je gewend bent van de meeste palettes, waardoor ‘m meenemen misschien iets minder handig gaat. Alle kleuren in dit palette zijn trouwens matte, zoals de naam al doet vermoeden.

Omdat er veel kleuren in zitten waarvan er veel ook nog best wel op elkaar lijken heb ik steekproefwijs geswatcht.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Het eerste wat me opviel tijdens het swatchen: de oogschaduws zijn heel zacht! De kleuren komen fel en opvallend naar voren. Een paar enkelingen voelen iets droger aan dan de rest, maar over het algemeen zijn ze allemaal erg kwalitatief. Een beetje fall-out, maar wel beperkt tot een minimum.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Wat houd ik van warme kleuren! Tussen neutraal en opvallend in, een mooie tussenweg, vind ik. Je kan het natuurlijk opvallend maken door bijvoorbeeld een felle kleur eyeliner te gebruiken, iets als fel blauw. Dat wil ik nog wel gaan proberen, eigenlijk.

De kleuren blenden moeiteloos en verder heb ik qua gebruik van het Morphe 35O matte palette eigenlijk niet veel meer te zeggen. Mooi, fijn en een goede aankoop!

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Zo kun je de look nog wat beter bekijken.

 

Conclusie: geen wonder dat er moeilijk aan te komen is! Bijna alleen maar voordelen aan dit palette. De kleuren moeten maar net je smaak zijn, maar ik denk eigenlijk dat dit wel geliefde tinten zijn. De kleuren blenden fijn, vallen op en blijven goed zitten. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik echt enorm goed. Misschien dat een luxere verpakking nog meer mensen aan zou trekken, maar aan kwaliteit ontbreekt het in ieder geval niet.

 

Zou jij dit palette willen kopen?