Ziekelijk veel nieuwe make-up! | Reviews op komst

Nieuwe makeup: Shoplogs, cadeaus en ontvangen items

 

Op de een of andere manier heb ik de laatste tijd toch wel mega veel nieuwe make-up verzameld. Sommige dingen heb ik voor m’n verjaardag gehad, veel zelf gekocht, en ook nog dingen gekregen. Alles bij elkaar is het toch wel mega veel.

Naast dat ik het leuk vind om make-up en beauty producten te laten zien ben ik ook benieuwd naar de producten waar jullie graag een review van zouden willen zien! Laat het me weten in de reacties.

 

img_1900-2

 

Wat ligt hier allemaal?

Eindelijk heb ik het Morphe 35O palette (matte) kunnen bemachtigen! En het is ook nog eens een cadeautje geweest. Super lief! Van Colourpop zijn er wat nieuwe oogschaduws binnen gekomen, die ik zelf besteld heb. De Douglas cadeaubonnen die ik voor m’n verjaardag heb gehad zijn goed besteedt aan een setje van Glamglow: een fullsize masker en 2 testers.

Van Jouer kwam er nog een lip topper binnen, en van Jeffree Star Cosmetics had ik van de zomercollectie nog 3 kleuren liquid lipsticks besteld.

Bij NYX heb ik ook nog even ingeslagen: 2 felgekleurde eyeliners, een zwarte eyeliner, een soort metallic liquid lipstick in een turquoise tint, en nog 2 liquid suedes.

 

img_1901-2

 

Maar we zijn er nog niet! Op het Pupa event heb ik ook nog wat moois meegekregen: een liquid lipstick, een lipbalm, een highlighter en 3 oogpotloodjes. Toevallig heb ik zelfs nog een winactie gewonnen waar een aantal maskertjes van Balea in zaten. Van MayBeauty mag ik de Face Gel gaan testen en bij m’n Sephora order had ik nog Laura Mercier poeder meebesteld.

O ja, en nog een paar Wet ’n Wild kwasten, die goed in combinatie met Colourpop producten schijnen te gaan.

Een aantal producten heb ik al reviews voor op de planning staan, maar ik vind het eigenlijk lastig om in te delen. Daarom is de belangrijke vraag:

 

Van welke producten zou jij een review en/of make-up look willen zien?

 

P.s., een aantal van deze producten ga ik op m’n LIVE blog laten zien! Misschien vind je het leuk om mee te kijken.