make-up organisers nederland

Handige, mooie & leuke make-up organizers

Handige, mooie & leuke make-up organizers

 

Als je met veel moeite, investeringen, bloed, zweet en tranen je make-up collectie opbouwt wil je die ook wel op een mooie manier tentoonstellen. Omdat er nog redelijk wat inkomsten naar toekomstige make-up moet gaan wil je er ook niet té veel aan uitgeven. Deze make-up organizers zijn dan handig voor jou.

 

make-up organisers nederland

 

Clear cube

Deze make-up organizer kan je de meeste spullen in kwijt. Deze is dan ook het meest prijzig; €80,00. Zelf ben ik er te gierig voor, maar misschien vindt een ander het wel handig om voor die prijs in één keer alle make-up op te kunnen bergen.

 

No Title

No Description

 

Leeg ziet ‘ie er eigenlijk mega klein uit. Maar er kan dus best wel veel in.

 

http://esmeealeida.com/wp-content/upload/2014/03/DSC_0563.jpg

 

 

 

Draaiende make-up organizer

Deze make-up organizer heeft een special effect, hij kan namelijk draaien! Er kan ook aardig wat make-up in, en niet geheel onbelangrijk; hij is een stuk goedkoper! Ongeveer €27,00.

 

http://cf2.s3.souqcdn.com/item/2015/02/18/78/66/70/8/item_XL_7866708_6942877.jpg

 

 

 

 

Oval brush organizer

Ook voor je oval brushes moet er een speciaal display plekje zijn. Hier kunnen ze precies goed in zitten, mooi te zijn in je kamer. Dit is trouwens ook niet zo’n duur geintje, deze houder kost maar 5 euro. Beschikbaar in verschillende kleurtjes.

 

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0401/0869/products/ovalholder1.png?v=1469638888

 

 

Liquid lipstick organizer

Liquid lipsticks vind ik zo onhandig opbergen. Tenminste, als je ze staand wil hebben. Gewone lipstick organizers zijn veel te laag voor de lange liquid lips. Je kan ze ook liggend in een laatje stoppen, of in een soort mok of bakje. Toch vind ik dit het mooist staan. Vind ik ook wel weer iets prijziger, een euro of 20, maar wie een mooie make-up collectie wil moet financieel lijden.

 

http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mHaKAimqpRBHafbFxLdqibw.jpg

 

 

 

Palette organizer

Palettes netjes en mooi opbergen of neerzetten vind ik ook wel een grote struggle. Elk palette is natuurlijk anders van formaat. Hoewel het meestal wel bij elkaar in de buurt komt is het toch een onhandig iets.

Je kán een acryl palette organizer kopen, maar je kan ook iets anders doen: een CD rekje gebruiken als palette organizer! Zoiets bijvoorbeeld. Mega slim. Én zo goedkoop als je maar kan vinden.

 

http://www.hercampus.com/sites/default/files/styles/full_width_embed/public/2015/01/13/Screen%20Shot%202015-01-13%20at%2012.00.16%20AM.png?itok=qeVbZyYR

 

 

Nep wimpers organizer

Lash organizers is weer een hele wereld op zich, zo veel leuke en verschillende dingen zijn er daarin te vinden. Dus om het kort te houden ga ik één goedkope tip meegeven: deze eyelash storage box. Maar 2 euro!

 

No Title

No Description

 

 

Is het geen schatje?

 

Hoe berg jij je make-up het liefste op?