beauty make-up adventskalenders 2016

Beauty & make-up adventskalenders 2016

Beauty & make-up adventskalenders 2016

 

Welkom in de wondere wereld van adventskalenders. Elk jaar komen cosmeticamerken weer met prachtige adventskalenders om af te tellen tot de kerst, in alle soorten, maten en prijsklassen. Ook heb ik uitgezocht waar je ze kan kopen. Hier komen ze dan!

 

-Als je op de naam klikt kom je uit op een webwinkel die in/naar Nederland verzendt en die ‘m verkoopt-

 

beauty make-up adventskalenders 2016

 

 

Benefit Girl-O-Clock-Rock – €49,00

 

http://clarewiththehair.com/wp-content/uploads/2016/09/ben.jpg

 

In deze adventskalender van Benefit zitten 12 populaire Benefit-producten. Een gaaf detail: als je deze kalender openmaakt speelt ‘ie een liedje af: het Benefit-rockliedje. Ik wist niet dat dat een ding was, maar best wel cool. Nu wil ik het horen ook.

 

 

W7 Advent kalender 2016 – €29,95

 

http://static.webshopapp.com/shops/027627/files/084087959/w7-make-up-countdown-to-christmas-advent-calendar.jpg

 

Deze advent kalender bevat wat meer producten dan de vorige; deze gaat de hele decembermaand mee. De webwinkel waar je ‘m kan terugvinden, Beauty and Bobs, verkoopt nog meer leuke kerst & feestelijke limited editions van W7. En er wordt ook nog eens meer make-up en leuke fashion verkocht.

 

 

Charlotte’s World Of Legendary Parties – €195

 

 

No Title

No Description

De duurste en naar mijn smaak ook de mooiste: Charlotte’s World Of Legendary Parties. Met legendarische inhoud. Alle spullen die in deze kalender zetten hebben bij elkaar opgeteld een stuk hogere waarde dan de kalender kost, maar toch. Dikke smak geld. Maar misschien heb je veel geld of een sugar daddy, dan is het mooi spul.

Ik zou ‘m trouwens na de kerst gewoon laten staan en gebruiken als wimper-organiser of iets dergelijks.

 

 

The Ritual Of Advent – €49,50

 

No Title

No Description

 

Rituals komt ook met een advent kalender! Alles van Rituals is altijd zo fijn en ruikt zo lekker, dat kan eigenlijk helemaal geen misser zijn. Ziet er ook nog eens prachtig uit! En lekker veel deurtjes.

 

 

MAD Beauty 12 days of Christmas – €14,65

 

No Title

No Description

 

Eigenlijk ben ik niet heel bekend met het merk MAD Beauty, maar deze advent kalender vind ik zo schattig! En ook nog eens de goedkoopste van dit lijstje. Daarom moest ik ‘m wel delen. Er zitten lipbalms, nagelvijltjes, badzoutjes en meer in.  Asos, de webwinkel die ‘m verkoopt, heeft trouwens geen verzendkosten.

 

 

ASOS Beauty Calendar – €66,67

 

No Title

No Description

Deze kalender bevat weer wat meer artikelen, een stuk of 24. Hier zit een leuke afwisseling beauty producten in: zowel make-up als haircare en skincare. Allemaal high-end of A-merken. Leuke afwisseling, en de marmer-look-buitenkant is ook een mooi idee geweest.

 

Essence adventskalender 2016 – €24,99

Natuurlijk komt Essence ook weer met een adventskalender! Dit keer in de vorm van een doos, best wel leuk idee. Deze kan je niet online kopen en komt in November bij Kruidvat in de winkel te liggen. Er zit een mooie variatie van het hele assortiment van Essence achter de deurtjes.

 

essence adventskalender 2016 kruidvat

 

Het is net een cadeautje.

 

Dit was het lijstje! Misschien mis je een paar kalenders; ik heb er een paar weggelaten. Alle kalenders waarvan ik niet kon vinden waar ze te koop waren of als ze niet naar Nederland te verzenden waren, heb ik ze er niet bij gezet.

 

Welke adventskalender zou jij het meest blij van worden?