nagel inspiratie

Fabulous nagel inspiratie

De mooiste nagel inspiratie

 

Stiekem twijfel ik erover om gel- of acrylnagels te nemen. M’n eigen nagels groeien niet zo mooi en lang uit. Deze nagels word ik nou wél heel erg blij van!

 

nagel inspiratie

 

Holografische nagels

Ik vind alles met het holo-effect zo gaaf! Zo ook deze nagels. De lengte vind ik ook best wel mooi, al zou ik niet zo snel voor stilletto-nagels gaan. Zo heet deze vorm, toch? Het kan mij in ieder geval niet holo genoeg zijn.

 

No Title

No Description

 

 

Galaxy nagels

Galaxy was een tijd echt een dikke trend. Tegenwoordig geloof ik wat minder, maar wat maakt het uit? Kijk hoe mooi! Weer zo’n scherpe nagelvorm. Dit zijn eigenlijk gewoon wapens. Misschien wel handig.

 

No Title

No Description

 

 

Statement nagel

Als je het iets minder opvallend wil, maar toch met een leuke twist kun je voor een statement nagel gaan. Al je nagels zijn 1 kleur, behalve de statement nagel; die maak je wat opvallender met glitters, steentjes of een ander nail-art idee. Of je laat het doen.

 

No Title

No Description

 

 

Ombre nagels

Dit vind ik trouwens persoonlijk de mooiste vorm nagels. Als ik besluit voor de nepnagels te gaan, zal het deze vorm worden. Sinds het ontdekken ervan ben ik groot fan van het ombre effect. Echt, als je me niet tegenhoudt ben ik straks zelf een wandelende ombre.

 

No Title

No Description

 

Matte nagels

Soms zit elegantie en schoonheid in eenvoud. Matte nagels vind ik daar een prachtig voorbeeld van. In de herfst bijvoorbeeld bordeauxrood. Zo mooi! Dat kan je ook nog eens makkelijk zelf doen.

 

No Title

No Description

 

 

Juweeltjes & diamanten nagels

Dit zou ik eigenlijk niet zo snel wekenlang dragen. Misschien een keer voor een speciale gelegenheid. Toch kan ik het niet helpen; ik vind het mooi. Al die steentjes. Word je toch blij van?

 

No Title

No Description

 

 

Lange nepnagels zijn al minder praktisch, volgens mij maken al die plaksteentjes het er niet beter op. Oeps. Maar hee, wie mooi zijn moet pijn lijden.

 

Wat voor soort nagels en nail-arts vind jij het mooist?