Annytude Sultry lashes review

Annytude Sultry lashes review | vergeleken met AliExpress wimpers

Annytude Sultry lashes review

 

Ik houd van nep wimpers! Voor een tijdje heb ik eigenlijk alleen AliExpress wimpers gehad, maar de schoonheid van Annytude lashes hebben me toch verleidt. Daarom deze review, en als ik dan toch bezig ben, kan ik ze net zo goed vergelijken met AliExpress wimpers.

 

Annytude Sultry lashes review

 

 

Eerste indruk van de Annytude lashes: ze zijn prachtig. Een leuke, mooi verpakking, maar nog belangrijker: de wimpers zelf zijn echt prachtig. En ook echt mooier dan je op de foto kan zien. De wimper haartjes zitten niet alleen in een rij naast elkaar, er zitten ook rijen haartjes onder elkaar, waardoor de wimpers vol zijn maar op een natuurlijk ogende manier. Je ziet en voelt aan de wimpers meteen dat er moeite en energie in de modellen zijn gestoken.

 

 

Annytude Sultry lashes review  img_11798-4

Links: Annytude wimpers. Rechts: AliExpress wimpers.

 

Tijdens het opdoen van de wimpers merkte ik ook meteen een groot verschil: De plakrand (band waar de haartjes aan zitten) van de Annytude lashes is iets ronder en steviger dan de wimpers van AliExpress. Hierdoor brengen ze veel makkelijker aan! De plakrand is namelijk al precies in oogvorm gebogen, dus als je er lijm op doet en ze zo dicht mogelijk bovenop je wimpers legt, liggen ze eigenlijk bijna meteen goed. De AliExpress wimpers moet ik tijdens het opplakken veel meer corrigeren voordat ze goed zitten.

 

Annytude Sultry lashes review

 

De Annytude wimpers vind ik duidelijk mooier opgebouwd qua haartjes. Ziet er natuurlijker uit, voor zover nep wimpers er natuurlijk uitzien. Met een prijs van 17,95 zijn de Annytude wimpers wel een stuk duurder dan de AliExpress lashes. Annytude wimpers kan je wél 5-6x vaker gebruiken.

 

img_12861

 

Dit is hoe de wimpers staan bij de rest van m’n make-up. Van zo’n afstand valt het verschil tussen Annytude wimpers en anderen misschien minder op. Ze zitten fijn. Als je helemaal nooit wimpers draagt merk je natuurlijk wel dat je ze op hebt. Maar als je net als ik vaker nep wimpers draagt vergeet je na een tijdje dat je ze draagt. Helemaal als je ziet hoe vol de wimpers zijn, zijn ze best wel licht.

 

Annytude lashes nep wimpers

 

Conclusie: ik vind de Annytude lashes écht de investering waard! Ze zijn een tikkie duurder, maar dat merk je overal aan terug: de kwaliteit, de haartjes, de lichtheid, tijdens het aanbrengen en het dragen. Het zijn écht goede wimpers. Eerst had ik eigenlijk niet verwacht zo veel verschil te kunnen merken, maar het is er wel.

Dat gezegd hebbende, zijn AliExpress wimpers nog wel mooie wimpers om mee te beginnen of te experimenteren met nep wimpers. Voor die ene euro kan het weinig kwaad. (tenzij je dierproefvrij koopt; AliExpress wimpers bevatten vaak mink hairs. Deze Annytude wimpers zijn van faux mink; niet-dierlijke haartjes.)

Ben je een liefhebber van nep wimpers, draag je ze vaker en zoek je een mooie set? Dan kan ik je deze Annytude wimpers héél erg aanraden.

 

Vind je deze wimpers ook zo mooi?