Jouer Skinny Dip lip topper review

Jouer Skinny Dip lip topper | review

Jouer Skinny Dip lip topper | review

 

Het is geen lipstick, het is geen lipgloss, het is geen liquid lip: het is een lip topper! Skinny Dip van het merk Jouer. Ik ga jullie laten zien waarom dit een juweeltje is.

 

Jouer Skinny Dip lip topper review

 

 

Wat is een lip topper dan precies? De naam verklapt het al een beetje. Je doet dit product over je lipstick heen en de lip topper voegt een effect toe. Deze lip topper, Skinny Dip van Jouer, voegt glans & glitter in een nude-goud finish toe. Klinkt pretty!

 

De lip topper kost trouwens $16. Je kan van de site van Jouer Cosmetics bestellen; ik heb ‘m van Cult Beauty besteld. Een Britse site, prijzen zijn in ponden.

 

Jouer Skinny Dip lip topper review

 

Ik vind het zo geweldig wanneer make-up ook echt een mooie verpakking heeft. Het doosje alleen al, in dit geval. Ik ben echt zo’n mafkees die het s’avonds vast gaat zitten houden, om gewoon naar te kijken, mooi te vinden en lief te hebben.

En ook te swatchen, natuurlijk!

 

Jouer cosmetics skinny dip review

Hier zie je het meest duidelijk wat voor gouden glans Skinny Dip geeft. Je kan ook wel een beetje zien dat er wel duidelijk glitters in zitten.

 

Omdat het een lip topper is heb ik eerst een gewone lipstick aangebracht; een Ultra Matte Lip van Colourpop. Daarna doe ik daar Jouer Skinny Dip overheen.

 

Colourpop ultra matte lip

Voor

 

Jouer skinny dip review lip topper

Na

 

Het voldoet aan de verwachtingen en het effect is prachtig! Een mooie gouden glans met prachtige gouden glitters. Ik vind het effect geweldig, past helemaal bij wat ik mooi vind. Ik was eerst eigenlijk bang dat de lip topper er echt ‘op zou liggen’, en dat je echt 2 lagen zou zien. Gelukkig is dat niet het geval.

Let op: ook al gebruik je een matte lipstick als basis, zodra je de lip topper eroverheen doet is het niet meer matte en dat wordt het ook niet meer. Het glossy effect blijft. Dus je lipstick gaat daarna wel meer afgeven dan wanneer je alleen een matte finish hebt. Houd er rekening mee.

 

Zou jij wel eens een lip topper als deze willen gebruiken?