winactie verjaardag

Mijn verjaardagsWINACTIE! | Too Faced, NARS, Kat von D & meer

Winactie | Sephora Favorites Give Me Some Lip

 

Wie jarig is trakteert! Ik ben vandaag jarig. Dus ik ga lekker een stukje taart (nouja, waarschijnlijk meerdere) in m’n strot schuiven en aan jullie geef ik iets moois weg.

 

winactie verjaardag

 

Ik geef deze Sephora Favorites Give Me Some Lip set weg!

 

Wat zit er in?

Een Too Faced Melted Lipstick, een NARS Satin Lip Pencil, een Kat von D Studded Kiss lipstick, een Fresh Sugar Rosé Tinted Lip, een Lancôme Juicy Shaker en een Smashbox liquid lipstick! En dat allemaal in dit schattige lipvorm-doosje.

De kleuren zijn vooral nude, mauve en een beetje roze. Kleurtjes die dus wel echt bij zoveel mogelijk mensen passen. Je kan hier nog naar de details kijken.

 

sephora give me some lip winactie

 

Hoe doe je mee?

Like de Matte & Shimmer Facebookpagina en tag een vriend(in) in de Facebook post van deze winactie. Laat ook even een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet. (vul een geldig e-mailadres in!)

 

Wat kun je doen om meer kans te maken?

(Deze stappen zijn NIET verplicht voor deelname, wel kun je zo meer kans maken!)

 

Je kan dus veel doen om je kansen te vergroten! Of niet, dat is aan jou. Ik hoop in ieder geval dat jullie met plezier mee willen doen!
De winnaar krijgt 14 oktober een e-mail van mij.

Dus ik ga vandaag lekker taartjes eten, een leuke tijd hebben en cadeautjes binnenslepen. En ook nog even alle leuke reacties bekijken, natuurlijk. M’n blogbaby houd ik altijd in de gaten. Hopelijk hebben jullie ook een leuke dag!

 

Doe je ook gezellig mee met deze winactie?