Pat McGrath Labs Lust dupe

Pat McGrath Labs Lust | makkelijke budget DIY

Pat McGrath Labs Lust | makkelijke budget DIY/dupe

 

De oplettende make-up liefhebber heeft ze voorbij zien komen: de Path McGrath Labs Lust lipsticks & lip kits. Prachtige setjes met een uniek en adembenemend resultaat. Daar hangt een prijskaartje aan: zo’n $60. Dat kan een stuk goedkoper en makkelijker! In dit artikel laat ik zien hoe ik het effect van dit setje met een budget van slechts €10 óók kan maken.

 

Pat McGrath Labs Lust dupe

Dit is bij mij het resultaat geworden.

 

Er zijn natuurlijk setjes in verschillende kleuren; ik ben voor de rode glitterlook gegaan. Om jullie even wat vergelijkingsmateriaal te geven laat ik nog een plaatje zien wat met de originele Pat McGrath Labs Lust is gemaakt.

 

http://media.vogue.com/r/pass/2016/08/04/patmcgrathreal-1.jpg

 

Hoe maak je deze rode glitter lips?

Ik heb om deze lip look na te maken 2 producten gebruikt: Een rode lipstick van Catrice (zo’n €3) en rode holografisch reflecterende losse glitters van Glitterglam (€6,50).

Je kan natuurlijk ook een andere rode lipstick gebruiken, maar neem eentje die niet matte is, een glansje heeft en misschien wel een beetje plakkerig is. Op deze manier blijven de glitters er het beste aan kleven.

Eerst breng je de lipstick aan. Daarna kun je met een kwastje de glitters op je lipstick deppen. Zo makkelijk is het! Je hebt geen dure lip kit of 5 producten nodig om dit resultaat te bereiken.

 

Pat McGrath Labs Lust dupe DIY

 

En dit is het resultaat gecombineerd met m’n make-up! Ik heb nog wel wat opmerkingen die gelden voor zowel deze manier van glitter lips maken als wanneer je de Pat McGrath Labs Lust zou gebruiken:

Het is heel onhandig met eten. Je kan dit het beste dragen wanneer je een speciale gelegenheid hebt waarbij je niet hoeft te dineren ofzo. Je kan wel dingen eten, zolang je er maar niet op hoeft te bijten, want dan raakt het je lippen niet aan.  Drinken met een rietje kan wel gewoon.

Zodra je dus gaat eten (of roken, maar dat is slecht voor je dus doe maar niet) gaan de glitters er al vrij snel af.

Ik heb zelf geen last van glitters in m’n mond gehad, wat me eigenlijk verbaasde. Als je het eenmaal hebt aangebracht zit je dus niet op glitters te kauwen of glitters op je kleren te kruimelen.

 

Zou je deze glitter lips voor een speciale gelegenheid dragen?