Nars komt te koop bestellen in Nederland

NARS Radiant Creamy Concealer review | Écht zo goed?

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Na al die goede verhalen was ik toch wel benieuwd geworden naar de NARS Radiant Creamy Concealer: het schijnt een echte holy grail te zijn. Vanuit Nederland is het lastiger om aan NARS producten te komen en ik was dan ook erg blij toen mijn lieftallige vader uit Londen een souvenir in NARS-vorm voor me mee had genomen. 2 stuks zelfs.

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

De NARS Radiant Creamy Concealer is vanuit Nederland het makkelijkst bij Asos te bestellen; je hebt dan namelijk geen invoer- of verzendkosten. Een tubetje van deze concealer kost €30. Dat schept wel extra hoge verwachtingen.

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Ik heb deze concealer in 2 kleuren: Ginger en Biscuit. De lichtere kleur gebruik ik onder m’n ogen, de donkere vooral om m’n wenkbrauwen af te werken. Maar ik meng ze ook wel eens een beetje.

Wat ik wel alvast kan zeggen aan de hand van deze swatches is dat de textuur wel écht heel creamy is. Nou, testen die handel!

 

NARS Radiant Creamy Concealer review NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Links, geen concealer onder m’n ogen. Rechts, concealer aangebracht maar nog niet geblend. Wel heb ik op beide foto’s de concealer al gebruikt om m’n wenkbrauwen af te werken.

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Rechts: concealer aangebracht en geblend. Links geen concealer.

Dit lijkt me toch wel de beste manier om het effect van een concealer te zien. Zoals ik al zei is hij wel écht heel creamy. Daardoor kan je super snel blenden. Zoals je kunt zien zit de dekking ook helemaal goed. Er is wel 1 nadeeltje: omdat de concealer zó creamy is moet je echt snel afpoederen. Anders is het al de lijntjes in getrokken.

 

Is de NARS Radiant Creamy Concealer de hoge prijs waard? Ik twijfel écht. Het is echt een goede concealer, met alle eigenschappen van een goede concealer, maar als ik ‘m bijvoorbeeld met de NYX HD concealer wand vergelijk, is het enige verschil dat de NYX iets stugger is en daardoor minder snel blendt. Maar qua dekking vind ik ze dus wél even goed.

Vind je dat ene verschil het prijsverschil €23 waard? Dat is aan jou. Als je net als ik van luxe, mooie dingen en gemak houdt op z’n tijd is het een leuke investering. Hij doet het namelijk erg goed. Zoek je een goede concealer en is je budget kleiner, dan zijn er ook genoeg opties.

 

Zou jij €30 voor een concealer over hebben?