radbag.nl winactie cadeautips

WINACTIE | 3x €30 shoptegoed bij Radbag!

Winactie Radbag.nl shoptegoed

 

Gisteren heb ik de Tweexy nagellakhouder laten zien, die je bij Radbag kan halen. Naast dat handige dingetje heeft Radbag.nl nog veel meer leuks! Voor jezelf, of als cadeau. Ik laat er ook nog wat van zien.

 

radbag.nl winactie cadeautips

 

Cadeautips & hebbedingetjes

Radbag.nl is een geniale site voor een origineel cadeau, en dat cadeau mag natuurlijk ook voor jezelf zijn. Er is een super leuk aanbod van aparte, handige en mooie hebbedingetjes. Naast de mooie spulletjes die je hierboven ziet, zijn er nog veel meer cadeautips en spulletjes waar bijna ieder mens gierig van wordt.

 

WINACTIE!

Ik houd graag winacties, omdat ik het leuk vind om mijn lezers wat cadeau te doen. Het lastigste aan een winactie vind ik het kiezen van 1 winnaar. Daarom vind ik het nóg leuker dat er dit keer wel 3 winnaars zullen zijn!

Ik geef 3x €30 shoptegoed van Radbag.nl weg. De winnaars ontvangen dit in de vorm van een code. Met deze code gaat er €30 van je totaalbedrag af én heb je geen verzendkosten.

Er is ook geen minimum bestelbedrag. Als je dus tot aan de €30 shopt heb je dus echt 0,0 kosten eraan, een écht cadeau. Geen addertje onder ’t gras.

 

Hoe kun je meedoen?

Om mee te doen hoef je alleen maar de Matte & Shimmer Facebookpagina te liken. Laat ook een reactie achter dat je meedoet! (Vul bij het reageren het e-mailadres in waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.)

 

Wat kun je doen om meer kans te maken?

(deze stappen zijn dus niet verplicht om mee te doen!)

  • Tag vrienden/vriendinnen in de Facebook post van deze winactie en/of deel deze Facebook post.
  • Volg Matte & Shimmer op Instagram
  • Tag vrienden/vriendinnen in de Instagram foto en/of repost
  • Volg Matte & Shimmer op Bloglovin‘ en/of save dit artikel
  • Volg Radbag op Instagram

 

De winnaars krijgen 1 oktober een e-mail.

 

Welk cadeau van Radbag vind jij het leukst?

 

*Dit artikel bevat een samenwerking.