tweexy nagellakhouder radbag review

Beauty hack | Tweexy nagellakhouder review

Beauty hack | Tweexy nagellakhouder review

 

Soms kan ik een beetje een kluns zijn, en dat moet je met nagellak eigenlijk niet hebben. Learned the hard way dat je nagellak niet uit kleren krijgt enzo. Daarnaast ben ik ook zo’n persoon die gewoon halverwege het lakken het potje kwijtraakt. Daar heeft Radbag iets handigs en leuks voor: de Tweexy nagellakhouder.

 

tweexy nagellakhouder radbag review

 

Het is eigenlijk een soort van ring, die om 2 vingers gaat. De Tweexy nagellakhouder is van een soort siliconen rubber als ik me niet vergis, het is in ieder geval flexibel. Zo kan elke vorm en formaat potje nagellak in houder, en past dit accessoire om alle soorten en maten vingertjes.

 

Tweexy nagellakhouder radbag review

 

Zo ziet ‘ie er van de bovenkant uit. Hier steek je dus je potje nagellak in.

 

Tweexy nagellakhouder radbag review

 

Als je minder klunzig dan ik bent, is het ook gewoon handig als je een keer ergens anders dan lekker thuis uitgebreid op de bank je nagels wilt lakken. Het doosje waar deze nagellakhouder in zit geeft de volgende ideetjes: school, sportschool, in bed, in het zwembad, de auto, het strand, op kantoor en in bad.

In bed zie ik mezelf nog wel deze nagellakhouder gebruiken. In de sportschool eigenlijk niet. Aan de ene kant omdat ik daar het liefste nooit te vinden ben, maar rennen, zweten en nagels lakken tegelijk is niet zo m’n ding, denk ik. In bad is daarentegen eigenlijk wel een kei goed idee.

Zie je het al voor je? Badbruisballetje, warm bad, nageltjes lakken, serie’tje kijken op je laptop. Goede combinatie.

 

tweexy nagellakhouder cadeau idee

 

Een handleiding hoef ik er eigenlijk niet bij te geven, toch? Ook al staat die wel op het doosje. Je doet ‘m om je vingers, doet het potje in de nagellakhouder, en lakken maar.

 

Ik vind het een handig dingetje! Je kan ‘m dus hier kopen voor €19,95. Vind je dat een beetje duur of heb je het even niet? Kom dan morgen weer een kijkje nemen, ik verloot dan 3x €30 shoptegoed van Radbag.nl!

 

Wat vind jij van de Tweexy nagellakhouder?

 

*dit artikel bevat een samenwerking.