Dose of Colors Eyescream palette | review & look

Dose of Colors Eyescream palette | review & look

 

Er is weer een pracht van een pareltje aan m’n collectie toegevoegd: het Dose of Colors Eyescream palette. Nadat ik er een tijdje overheen heb gekwijld dacht ik, laat ik eens een review maken. Én een look!

 

Dose of Colors Eyescream palette review

 

Die verpakking alleen word je toch al verliefd op? Helemaal in het thema van ijsjes! Maar dan ook echt volledig. De doos waar die in kwam had ook ijsjesprint, het papier om het palette heen, het palette zelf, het kaartje, alles. IJsjes!

Het Dose of Colors Eyescream palette heb ik voor $50 bij DoseOfColors besteld en via Shipito naar Nederland laten verschepen.

 

Dose of Colors Eyescream review

 

De kleurtjes en de namen zijn zo leuk! Passen goed bij het thema en hebben een mooie variatie. Niet té gek, er zitten ook mooie matte én glitterende bruintinten in. En dan gaan we even een kijkje nemen naar de swatches.

 

Dose of Colors Eyescream swatches

 

Mooie en opvallende kleurtjes, is nog steeds de eerste indruk. Mint Chip en Lavender Honey vallen me het meeste op, en vind ik stiekem misschien wel het mooist. Ik ga ze in ieder geval voor m’n ooglook gebruiken.

Het pigment lijkt dus mooi en het valt me op dat tijdens het swatchen de kleuren weinig fallout hebben. Eens even kijken of dat tijdens het maken van een look nog steeds zo is.

 

Dose of Colors Eyescream

 

Ik ben meteen voor opvallend gegaan en heb Mint Chip voor op het bewegend ooglid gebruikt, en Lavender Honey langs m’n onderste wimperrand. Ik vind het een gave combinatie.

 

Dose of Colors Eyescream eye makeup look

 

Nog even een close-up. In de crease (arcadeboog) zit een mengseltje van Cone, Hot Fudge en Blueberry Swirl. Op het bewegend ooglid zit dus Mint Chip en langs de onderste wimperrand de prachtkleur Lavender Honey. Klinkt om op te eten, toch?

Ik ben helemaal verliefd op dit palette! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Een prachtige variatie aan kwalitatieve en afwisselende kleuren met mooi pigment, weinig fallout en die netjes blenden. En een mega schattige verleidelijke verpakking. Wat wil een mens nog meer?

 

Welke kleuren uit dit palette zouden het beste bij jou passen?